Onze kracht

Ontwerp tekening door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Onze Kracht

Een samensmelting van vakmanschap en moderne techniek

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Merk identiteit

Merk identiteit

Elk project uniek en op maat gemaakt

Welkom bij INHOUT, waar vakmanschap, passie en duurzaamheid samenkomen om een unieke woonbeleving te creëren. Een familie bedrijf met echte vakkennis, wij vervaardigen maatwerk keukens en interieurs die uitblinken in kwaliteit en precisie. Waardoor elk product een unieke expressie wordt van uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Bij INHOUT gaan we verder dan het leveren van maatwerk; we staan voor kwaliteit, exclusiviteit, betrouwbaarheid en technische expertise. Onze missie is een unieke harmonie creëren tussen vakmanschap en moderne techniek om maatwerk meubels, keukens en interieurs van ongekende kwaliteit te ontwerpen en te produceren.

Wij zijn de keuze voor klanten die niets minder dan maatwerk, topkwaliteit en precisie verwachten. In elke keuken en elk interieur dat we produceren, komt onze passie voor perfectie tot leven. Ons dagelijks streven en passie is gericht op het bereiken van een hoog afwerkingsniveau, zodat elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, een pronkstuk is van eerlijk vakmanschap. Bij INHOUT streven wij ernaar om elke woonwens, van idee naar een product te maken.

Ervaar kwaliteit, exclusiviteit, vakmanschap en technische expertise – welkom bij INHOUT, waar de door ons op maat gemaakte producten, uw thuis creëren.

Onze ambitie

Onze ambitie

Bij INHOUT ligt onze ambitie in het creëren van producten die niet alleen hoogwaardig zijn, maar ook duurzaam.

Wij ontwerpen en produceren meubels en interieurs op maat. Wij doen dat aan de hand van uw eigen ideeën, wensen of ontwerp. 

Wij zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. 

Duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten vinden we belangrijk. We maken graag gebruik van natuurlijke producten en duurzaam geproduceerd hout.

Als meubelmakers kunnen wij uiteraard ook bestaande meubels weer restaureren. Hierna zijn ze weer als nieuw en u er weer jaren van genieten.

Ons streven

Afwerking op het hoogste niveau

Bij INHOUT is ons streven en passie gericht op het leveren van prachtige producten met de hoogst mogelijke afwerking. Elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, is vervaardigd met precisie en aandacht voor detail, zodat u er volop van kunt genieten, wetende dat het op een eerlijke en duurzame wijze is gemaakt.

Ons streven