29
juni
2017
Creative Heroes Award
Geen reacties

Creative Heroes Award

Vanavond vindt de prijsuitreiking plaats van Creative Heroes Award in Undercurrent te Amsterdam. Een prijs voor ontwerpers en ontwerpteams. Wij zijn trots dat Lennart & Inhout genomineerd zijn in de categorie:

Next generation en beste Co-Creation

Creative Heroes Award: een prijs die de kracht van creativiteit beloont en daarmee de menselijke factor centraal stelt. De Creative Heroes Award is ondernemend en ontwerpend Nederland een nationaal platform bieden dat een positieve bijdrage levert aan het succes en de impact van de creatieve sector. De Creative Heroes Award wordt eens per 2 jaar uitgereikt en richt zich specifiek op creatieven die concepten en ontwerpen voor ruimtelijke toepassingen ontwikkelen. De hoofdcategorieën: Architectuur, Interieur en Product.

In totaal kent de jury 12 prijzen toe. Prijzen voor beste creatief, beste organisatie en beste samenwerking worden uitgereikt in de categorieën Architectuur, Interieur en Product. De categorie – next generation – kent prijzen toe aan beste Young Talent, beste Start-up en beste Co-Creation.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.