Duurzaamheid

Als vooruitstrevend en betrokken bedrijf staan we midden in de samenleving. Duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten vinden we belangrijk. Als familiebedrijf zien wij het als toegevoegde waarde om Nederlandse producten te maken.

INHOUT is actief bezig met duurzaamheid, omdat wij het belangrijk vinden onze maatschappelijk verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Wij nemen duurzaamheid serieus. In grondstoffen, ons productieproces en onze activiteiten kiezen wij voor maatschappelijke verantwoordelijkheden en een minimale milieubelasting.

Gecertificeerde materialen, verantwoord energiegebruik, hergebruik van grondstoffen en samenwerken met lokale ondernemers zijn voor ons vanzelfsprekend.

Tijdens het uitvoeren van ons werk denken we continu hoe we het milieu zo min mogelijk belasten, door o.a. afvalstromen zo klein mogelijk te houden, gas vervangen door een biomassa ketel, ons gebouw optimaal te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

INHOUT-boomstam-planken

Als vooruitstrevend en betrokken bedrijf staan we midden in de samenleving. Duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten vinden we belangrijk.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.