Laden...

Hoe wij werken

Alle maatwerkprojecten beginnen met het doorspreken van uw eigen ideeën en wensen, of het nu een boekenkast, complete keuken, tafel of TV-meubel is.

In een persoonlijk gesprek vertelt u uw wensen en vanaf het allereerste moment denken wij met u mee. Niet alleen op het gebied van uitstraling en indeling, maar ook qua constructie en functionaliteit.

Zo wordt bij meubelen voor uw televisie, audio- of computerapparatuur alle techniek in een mooi jasje gestoken; multifunctioneel en passen in de stijl van uw overige inrichting.

In onze eigen werkplaats beschikken wij over moderne machines en een eigen spuiterij. Daardoor zijn alle denkbare combinaties, kleuren en afwerkingen mogelijk: van klassiek tot modern, robuust of juist design.

U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Rolde. U kunt inspiratie opdoen en samen met ons kijken naar de mogelijkheden. Ook kunnen we u uitgebreid informeren u over de verschillende houtsoorten, plaatmaterialen en mogelijkheden.

bike
bike
bike
bike
bike
bike
 

INHOUT is een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf dat wordt gevormd door een enthousiast team van ervaren vakmensen

Het team van INHOUT

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.