Hoe wij werken

1. Ontwerpen van het ideale meubel op maat

In onze showroom in Rolde brengen wij uw wensen in beeld. Alle maatwerkprojecten beginnen met het doorspreken van uw eigen ideeën en wensen, of het nu een boekenkast, complete keuken, tafel of TV-meubel is. In een persoonlijk gesprek vertelt u uw wensen en vanaf dat punt denken wij met u mee. Niet alleen op het gebied van uitstraling en indeling, maar ook qua constructie en functionaliteit.

U kunt kiezen uit verschillende materialen, zowel in massief hout als in plaatmateriaal in een ruime decor - en kleurencollectie. Uiteraard kunt u ook een keuze maken in verschillende deurgrepen, opbergsystemen, opbergaccessoires.

N.a.v. dit eerste gesprek ontvangt u een offerte van ons.

2. Inmeten bij u thuis

Zodra u heeft besloten om verder met ons te gaan, komen wij bij u thuis voor het inmeten van het meubel. Zo heeft u geen zorgen over de exacte maten of de precieze maatvoering. Vervolgens maken wij een tekening en deze krijgt u ter goedkeuring. Daarna kunnen wij starten met het maken van uw maatwerk meubel.

3. Leveren en monteren van het meubel op maat

In onze eigen werkplaats beschikken wij over moderne machines en een eigen spuiterij. Daardoor zijn alle denkbare combinaties, kleuren en afwerkingen mogelijk: van klassiek tot modern, robuust of juist design.

Zodra wij het meubel voor u gemaakt hebben, maken wij een afspraak om het bij u thuis te plaatsen. Wij komen altijd met ons eigen transport en onze eigen mensen om het meubel bij u te plaatsen.

bike
bike
bike
bike
bike
bike
 

INHOUT is een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf dat wordt gevormd door een enthousiast team van ervaren vakmensen

Het team van INHOUT

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.