Laden...

Wie zijn wij

In 1983 zijn Johan & Annelies Boersma de Meubelmakerij in Rolde begonnen. De passie en het ambacht van het vak zijn overgevloeid van vader op zonen. Inmiddels is INHOUT uitgegroeid tot een creatief en dynamisch familiebedrijf.

Ons doel? Mooie producten maken, op een eerlijke en duurzame manier vervaardigd, waar u volop van kunt genieten. Wij maken en ontwerpen onze meubels in ons familiebedrijf in Rolde, waar we erg trots op zijn.

INHOUT kan ieder meubel op maat maken, van modern en design tot landelijk en klassiek, in iedere gewenst breedte, dikte en lengte. De opdrachten die INHOUT krijgt zijn divers. Deze opdrachten variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het repareren van bestaande meubels en restaureren van antiek. Ook voor het restaureren van oude panden kunt u bij ons terecht. Verschillende monumentale panden hebben wij voorzien van nieuwe deuren en inbouwkasten.

Bij INHOUT nemen we graag de tijd om er achter te komen wat u als klant voor ogen heeft. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. U bent altijd welkom om een kijkje in de werkplaats te nemen. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe het maken van een meubel in zijn werk gaat, van boomstam tot meubel. Alle stappen in het proces worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

bike
bike
bike
bike
bike
bike
 

INHOUT is een dynamisch familiebedrijf dat wordt gevormd door een enthousiast team van ervaren vakmensen

Hoe wij werken

bike

Op zoek naar een meubel of interieur op maat? U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Rolde. U kunt inspiratie opdoen en samen met ons kijken naar de mogelijkheden. We helpen u graag vrijblijvend met het ontwerpen van een meubel of interieur. Ook kunnen we u uitgebreid informeren u over de verschillende houtsoorten, plaatmaterialen en mogelijkheden.

Hoe wij werken:

1. Contact - persoonlijk contact via de mail, telefoon of in onze showroom - inventarisatie van uw wensen

2. Ontwerp - vertalen van uw wensen in een ontwerp of bespreken van uw eigen ontwerp - definitieve schets - bijpassende offerte

3. Voorbereiding - zodra wij uw akkoord hebben maken wij technische tekeningen en komen het meubel bij u thuis inmeten - bestellen wij het materiaal - en zorgen wij voor een goede planning

4. Productie - wij maken alles in eigen werkplaats - maatwerk meubelen - vakmensen - we maken gebruik van moderne technieken

5. Levering van uw meubel - wij bezorgen met ons eigen transport - montage en plaatsing door onze eigen vakmensen - persoonlijke oplevering

6. Service - wij bellen altijd nog even om te horen of u geniet van uw meubel

Het team van INHOUT

INHOUT is CBW erkend

CBW Erkend

INHOUT is CBW Erkend. Een aankoop bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop met betrekking tot (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. Voor meer informatie kijk op.

CBW-erkend.nl

Kortom, bij INHOUT bent u verzekerd van een aankoop bij een betrouwbare partij.

bike

Architecten

INHOUT werkt graag samen met architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en projectinrichters om een vergaderplek, horeca-inrichting of ontvangstkamer tot een prettige werkomgeving te maken. Bent u opzoek naar een samenwerking? Benader ons gerust!

brand
brand