Wie zijn wij

In 1983 zijn Johan & Annelies Boersma de Meubelmakerij in Rolde begonnen. De passie en het ambacht van het vak zijn overgevloeid van ouders op kinderen. Inmiddels is INHOUT uitgegroeid tot een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf.

Ons doel? Mooie producten maken, op een eerlijke en duurzame manier vervaardigd, waar u volop van kunt genieten. Wij maken en ontwerpen onze meubels in ons familiebedrijf in Rolde, waar we erg trots op zijn.

INHOUT kan ieder meubel op maat maken, van modern en design tot landelijk en klassiek, in iedere gewenst breedte, dikte en lengte. De opdrachten die INHOUT krijgt zijn divers. Deze opdrachten variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het repareren van bestaande meubels en restaureren van antiek. Ook voor het restaureren van oude panden kunt u bij ons terecht. Verschillende monumentale panden hebben wij voorzien van nieuwe deuren en inbouwkasten.

Bij INHOUT nemen we graag de tijd om er achter te komen wat u als klant voor ogen heeft. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. U bent altijd welkom om een kijkje in de werkplaats te nemen. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe het maken van een meubel in zijn werk gaat, van boomstam tot meubel. Alle stappen in het proces worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

bike
bike
bike
bike
bike
 

DE VAKMENSEN EN DE MACHINES IN ONZE WERKPLAATS: SAMEN ZIJN ZE ONS 'GOUDEN GOED'

 

Ontmoet onze toegewijde vakmensen

INHOUT is CBW erkend

CBW Erkend

INHOUT is CBW Erkend. Een aankoop bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop met betrekking tot (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

Kortom, bij INHOUT bent u verzekerd van een aankoop bij een betrouwbare partij.

bike
 

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.