1
december
2015
Nieuwsbrief december 2015
Geen reacties

Nieuwsbrief december 2015

UITGELICHT : Creativiteit en winnaars in 2015

Aan het eind van het jaar nog een persoonlijke tint aan deze nieuwsbrief. Creativiteit en vakmanschap, een dagelijks begrip voor ons. Inmiddels is het zo verweven dat het zich ook uit in hobby’s naast ons werk.
Ook in 2016 hopen we weer excellente en creatieve opdrachten uit te voeren. We zien u graag terug!
Lees hieronder meer.

prettige feestdagen
Prettige feestdagen!
Het team van INHOUT wil u bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking het afgelopen jaar en wenst u prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2016!
meesterlijk design en ambacht
Meesterlijk Design en Ambacht
Tijdens het jaarlijkse event Meesterlijk Amsterdam laten ontwerpers en vaklieden hun specifieke vaardigheden zien. Meesterlijk versterkt de band tussen goed ontwerp en ambachtelijke technieken en toont de schoonheid van het vakmanschap.

Voor de deeltentoonstelling Ivory Icons werden 10 studenten geselecteerd om hun winnend Meesterstuk te laten zien.

Het werkstuk van Lennart Boersma, student Ontwerpend Meubelmaker, stelt een boomstam voor die in planken is gezaagd. De verborgen lades in de ‘Stam’ beelden uit hoe in het ambacht van het meubelmaken verborgen schatten uit een boom worden gehaald. Vakmanschap uit zich onder meer in de lades met traditionele houtverbindingen.

ijssculpturen
Creativiteit met ijssculpturen ipv met hout

Tijdens het Nederlands Kampioenschappen Ice Carving zijn Jeroen Boersma en Erik van de Leur op een eervolle 2e plaats geëindigd.

Twintig teams streden mee om de mooiste ijssculptuur te maken. De teams waren behoorlijk professioneel en aan elkaar gewaagd.

De twee maakten een beeld van een dansende engel. Het ontwerp had een hoge moeilijkheidsgraad, en ook de creativiteit maakte dat ze als 2e eindigden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.