1
september
2016
Nieuwsbrief September 2016
Geen reacties

Nieuwsbrief September 2016

UITGELICHT: AFGEROND PROJECT

Recent hebben wij gewerkt aan een grootschalig project. In een nieuwe schuurwoning plaatsten wij een keuken, boekenkast, garderobe kast en een werkplek.
Inmiddels is het project helemaal afgerond en zijn de foto’s gemaakt. We kijken met trots terug op een prachtig project.
Geïnteresseerd in de foto’s? Neem een kijkje op onze website en lees hieronder meer.

Nieuwe websites online

De vakanties zijn weer achter de rug, iedereen pakt de dagelijkse werkzaamheden weer met frisse energie op. Tijdens de zomerperiode hebben wij niet stil gezeten.
Onze beide websites zijn vernieuwd! www.inhout-meubels.nl en www.tafelreparatie.nl
We vinden het leuk als je ze bekijkt en laat een reactie achter om ons te weten wat je ervan vind.

nieuwe website INHOUT

Oud en Nieuw

De tijd gaat snel, maar nee, het is nog geen december. Wel hebben wij een oud en nieuw project gerealiseerd.

Consuminderen, duurzaamheid, hergebruiken, marktplaats, kringloop winkels, bewust omgaan met je spullen. Kreten die je regelmatig hoort.

Voor een klant kregen wij de opdracht om van een bestaand metalen ladenblok van een bureau een modere vitrinekast te maken. Een verrassende opdracht, waar wij geen nee tegen konden zeggen. Zie hier zelf het resultaat. Een nieuw meubel met een nieuwe functie. Oud werd weer nieuw.

Zelf ook interesse om een bestaand element te gebruiken in een nieuw meubel? Laat het ons weten. We komen samen vast tot een creatief ontwerp.

Virtinekast

Hout een puur en goudeerlijk product

Wat werken wij toch met een mooi natuurproduct. Hout is een puur en goudeerlijk product, wat wij met veel passie voor het oude ambachtsvak vervaardigen tot mooie producten, zodat u er volop van kunt genieten.

Bekijk op onze website de projecten waar wij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Zo hebben wij nu foto’s online staan van een groot en bijzonder interieur project bij ons om de hoek. Een nieuwe schuurwoning waar wij deels het interieur in hebben gemaakt.
Wij hebben een metershoge boekenkast gemaakt, een garderobe kast, een haardkast, een inrichting voor kantoor aan huis en een prachtige keuken. Wij zijn trots op het resultaat!

Zelf ook opzoek naar een nieuw meubel of interieur nu de periode van binnen leven weer aanbreekt? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@inhout-meubels.nl of 0592-243239.

Werkplek op maat

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.