Van idee naar een definitief ontwerp

Naast het vervaardigen van meubels en interieurs kunt u ook bij INHOUT terecht voor een interieur ontwerp op maat. Onze interieur designer staat voor u klaar om uw woon wensen te verwezenlijken. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw verhaal en inventariseren uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw ideeën en presenteren wij een inspirerend ontwerp.

Ons streven is om niet alleen om een zo mooi mogelijk ontwerp te maken, maar ook functionaliteit en u gebruikt zijn voor ons belangrijke waarden. Door jarenlange ervaring in het vervaardigen van meubels weten wij precies wat voor u werkt. Zo maken wij een persoonlijk ontwerp speciaal voor u.

Juist doordat we ook zelf ontwerpen, is het werk van externe architecten bij ons ook in vertrouwde handen. We werken veel en graag samen met interieurarchitecten.

Als het ontwerp definitief is, begint het echte werk. Op locatie of bij u thuis komen wij alles inmeten, waarna wij werktekeningen maken. Vervolgens gaan wij in de werkplaats voor u aan de slag.

Als uw meubel klaar is komen wij hem zelf bij u leveren, monteren en de laatste dingen nalopen. Daarna kunt u gaan genieten van een prachtig maatwerk meubel of interieur. Dit is waar we het allemaal voor doen.

Interesse in het laten ontwerpen of produceren van een mooi product? Benader ons gerust!

 

CREATIEF ZIJN, COMMUNICEREN EN HEEL OPLOSSINGSGERICHT WERKEN. ALLEEN TEVREDEN MET EEN PERFECT RESULTAAT.

Bekijk onze ontwerpen

Particulier

    Zakelijk

      Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.