Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Maatwerk Meubels

Als meubelmakers met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk. Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde. Maatwerk kent geen grenzen, daardoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerk meubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het gehele productieproces vind plaats in onze eigen meubelmakerij. Van het zagen en lijmen van het hout tot het afwerken van het eindproduct, alles gebeurt in Rolde. In onze eigen werkplaats wordt met vakmanschap gewerkt. Zo garanderen wij de gewenste kwaliteit van al onze meubels.
Bekijk een impressie van maatwerk meubels of gerealiseerde projecten.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.