Loading...
Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Maatwerk Meubels

Als meubelmakers met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk. Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde. Maatwerk kent geen grenzen, daardoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerk meubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het gehele productieproces vind plaats in onze eigen meubelmakerij. Van het zagen en lijmen van het hout tot het afwerken van het eindproduct, alles gebeurt in Rolde. In onze eigen werkplaats wordt met vakmanschap gewerkt. Zo garanderen wij de gewenste kwaliteit van al onze meubels.
Bekijk een impressie van maatwerk meubels of gerealiseerde projecten.

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×