Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Garderobekast op maat

Garderobekast op maat
Wilt u een garderobekast op maat laten maken? Dan bent u bij INHOUT in Rolde aan het juiste adres. Als interieur meubelmaker leveren wij altijd de beste service en staat de wens van de klant voorop. Wij maken meubels en interieurs op maat, waaronder garderobekasten op maat.
Een garderobekast op maat van muur tot muur en van vloer tot plafond wordt door INHOUT gemaakt in elke mogelijke stijl. Wij maken garderobekasten op maat met draaideuren maar uiteraard ook met schuifdeuren. Maatwerk garderobekasten zijn er in veel modellen van modern tot klassiek en uiteraard ook in diverse prijsklassen.


Garderobekast op maat laten maken

Met een garderobekast op maat heeft u precies die garderobekast die u zoekt. Samen met u, ontwerpen we de garderobekast zoals u die wilt hebben.
Wij hebben een enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires om een garderobekast op maat niet alleen functioneel te maken maar ook een mooi geheel te laten zijn in huis. Naast hang- en legmogelijkheden voor kleding, kunnen we een ladeblok integreren in uw garderobekast op maat. Voor het kastinterieur hebben wij mooie accessoires zoals garderobeliften, uitrekbare schoenenrekken, riemhouders en dassenhouders, spiegels en uiteraard mooie LED-verlichting.


Werkwijze INHOUT
Wij zijn het juiste adres in Rolde en omstreken voor het ontwerpen en maken van uw garderobekasten op maat. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Drenthe, Groningen en Friesland.

Bij INHOUT staat de klant op de eerste plaats. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met u iedere gewenste garderobekast op maat maken. Of u nu houdt van modern, trendy, tijdloos of klassiek, wij hebben voor iedere smaak een maatgerichte oplossing.

Doordat wij in onze meubelmakerij alles in eigen beheer houden en rechtstreeks met u als klant communiceren, kunt u bij ons exact naar uw wensen, de garderobekast op maat laten maken.
Gegarandeerd van goede kwaliteit. Laat ons u inspireren en verrassen.

    Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.