Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Keukens op maat

INHOUT ontwerpt, vervaardigt en levert keukens geheel op maat gemaakt. Het ontwerpen en laten maken van een keuken op maat is zeer persoonlijk. Daarom wordt in de ontwerpfase van de keuken rekening gehouden met uw wensen, de stijl van de keuken en ergonomische en functionele details.

De kwaliteit van de maatwerk keuken is hoog. INHOUT werkt veel met hoogwaardige natuurlijke materialen. U kunt kiezen voor een massief houten keuken in combinatie met een werkblad in natuursteen of Hi-Macs. Hiernaast zijn vele materialen mogelijk voor uw keuken op maat. Een keuken op maat is meer dan alleen een product bestellen. Het is een onderdeel van de hedendaagse lifestyle waarbij koken een onderdeel is van uw vrijetijdsbesteding en de keuken en keukeneiland vaak worden geïntegreerd in de woonkamer. Wij maken keukens op maat, voor fijnproevers op het gebied van design en comfort. Stijlvolle keukens die u uitnodigen om uitgebreid te koken voor familie en vrienden. Uw ideeën worden perfect door ons uitgewerkt, waardoor elke keuken uniek en exclusief is.

Wij houden van persoonlijk contact  waarbij wij luisteren naar uw wensen. In een eerste afspraak kunnen wij u uitgebreid adviseren over uw ideale keukenontwerp en keuken op maat.

Een keuken door INHOUT gemaakt onderscheidt zich van anderen. Wij benadrukken maatwerk, kwaliteit en exclusiviteit. Uw ideeën en wensen, aangevuld met ons betrouwbaar en deskundig advies, garandeert een prachtige keuken op maat.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.