Loading...
Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Kledingkast op maat

Een “standaard” kledingkast voldoet zelden aan uw eisen. Vaak te smal of te breed of niet hoog genoeg of net niet in de gewenste kleur. Met een kledingkast op maat heeft u precies die kast die u zoekt. Samen met u ontwerpen we de kast zoals u die wilt hebben. Draaideuren of schuifdeuren of alleen een kastinterieur zonder deuren.

Wij hebben een enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires om een kledingkast op maat niet alleen functioneel te maken maar ook een mooi geheel te laten zijn in huis. Naast hang- en legmogelijkheden voor kleding, kunnen we een ladeblok integreren in uw kledingkast op maat voor het opbergen van spullen, een spiegel en passende verlichting in de vorm van spots of LED-verlichting.

Bij INHOUT staat de klant op de eerste plaats. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met u iedere gewenste kast op maat maken. Of u nu houdt van modern, trendy, tijdloos of klassiek, wij hebben voor iedere smaak een maatgerichte oplossing.

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Drenthe, Groningen en Friesland.

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.