Loading...

Garderobe Kasten

INHOUT levert stijlvolle maatkasten, inloopkasten en kledingkasten in hoge kwaliteit. U kunt zelf uw kledingkast of kast op maat samenstellen met behulp van onze heldere keuzemogelijkheden. Door slimme materiaalkeuzes is een maatkast snel ontworpen. De binnenkant van de kast op maat is zelf in te delen. De kasten op maat worden geleverd met schuif of draaideuren. Wilt u meer hangruimte? Of heeft u liever meer legplanken? Vindt u een ladeblok handig? Het kan allemaal. U kunt zelfs allerlei luxe accessoires toevoegen aan uw kastinterieur. Denk aan een schoenenrek, garderobelift, dassenrek en verlichting.

Kledingkasten en maatkasten zijn noodzakelijk in ieder huis. Onze kledingkasten zijn geheel maatwerk en worden aangepast aan uw wensen of aan de stijl van uw huis. In een jaren 30 huis zullen we werken met paneeldeuren maar vaak werken we ook met strakke moderne deuren zodat uw maatwerk kledingkast of kasten op maat een moderne uitstraling krijgt. Het ontwerp van uw kledingkast is geheel op maat. INHOUT werkt niet met standaard elementen waardoor alle opstellingen en ontwerpen mogelijk zijn voor uw kledingkast of inloopkast.

De kasten op maat worden ingebouwd waardoor het altijd lijkt alsof de kledingkast of inloopkast onderdeel is van uw woning.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.