Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat
De ideale kledingkast op maat is voor iedereen anders. U geeft zelf bij ons aan wat uw wensen zijn en wat voor maatwerk kledingkast u voor ogen heeft.
U krijgt van ons een ontwerp die past bij de betreffende ruimte, de gewenste uitstraling en mogelijkheden.


Maatwerk kledingkast

Een “standaard” kledingkast voldoet zelden aan uw eisen. Vaak te smal of te breed of niet hoog genoeg of net niet in de gewenste kleur. Met een kledingkast op maat heeft u precies die kast die u zoekt. Samen met u ontwerpen we de kast zoals u die wilt hebben. Draaideuren of schuifdeuren of alleen een kastinterieur zonder deuren.


Kledingkast op maat laten maken
Wij hebben een enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires om een kledingkast op maat niet alleen functioneel te maken maar ook een mooi geheel te laten zijn in huis. Naast hang- en legmogelijkheden voor kleding, kunnen we een ladeblok integreren in uw kledingkast op maat voor het opbergen van spullen, een spiegel en passende verlichting in de vorm van spots of LED-verlichting.


Inbouw kledingkast op maat
Een kast plaatsen in een ruimte die bijvoorbeeld schuin loopt? Ook daar kunnen wij een maatwerk kledingkast voor maken. U beslist zelf over de hangruimte, de legplanken, de lades, de schoenenrekken.


Offerte maatwerk kledingkast
Bij INHOUT staat de klant op de eerste plaats. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met u iedere gewenste kledingkast op maat maken. Of u nu houdt van modern, trendy, tijdloos of klassiek, wij hebben voor iedere smaak een maatgerichte oplossing. Wij realiseren elk idee of wens. Dat doen wij met passie voor hout en met  liefde voor het vak.

Maak een gerust een afspraak en bezoek onze showroom in Rolde.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.