Laden...
INHOUT-lokatie

Benieuwd wat INHOUT voor u kan betekenen? Mail, bel of kom op afspraak langs in onze showroom.

INHOUT is een meubelmakersbedrijf en wij zijn in Rolde (Drenthe) gevestigd. Wij zijn specialist in maatwerk meubels en interieurs. Als familiebedrijf met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk.

Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting tot het ontwerpen van een zakelijk interieur, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerkmeubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag tot ziens!

Openingstijden showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Hiermee bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd hebben voor uw vragen en wensen.

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Vind ons op

Wij zijn ook op Social Media te vinden. Volg ons!

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in een maatwerk meubel of interieur op maat? Vul dan onderstaand formulier in of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.
JA, ik ga akkoord met de privacybeleid

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.