INHOUT-lokatie  

Benieuwd wat INHOUT voor u kan betekenen? Mail, bel of kom op afspraak langs in onze showroom.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur en onze showroom is van maandag t/m vrijdag alleen op afspraak te bezoeken.

INHOUT is een meubelmakersbedrijf en wij zijn in Rolde (Drenthe) gevestigd. Wij zijn specialist in maatwerk meubels en interieurs. Als familiebedrijf met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk.

Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting tot het ontwerpen van een zakelijk interieur, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerkmeubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag tot ziens!

Vind ons op

Wij zijn ook op Social Media te vinden. Volg ons!

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in een maatwerk meubel of interieur op maat? Vul dan onderstaand formulier in of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.
    JA, ik ga akkoord met deprivacybeleid

    Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.