Laden...
 
INHOUT-lokatie

INHOUT is een meubelmakersbedrijf dat al ruim 30 jaar in Rolde is gevestigd. Wij zijn specialist in maatwerk meubels en interieurs. Als familiebedrijf met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk.

Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting tot het ontwerpen van een zakelijk interieur, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerkmeubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Onze showroom en werkplaats bevinden zich in Rolde, dichtbij Assen en Groningen. Wij werken met name in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Wilt u weten wat een meubel op maat naar uw wensen kost? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.

Openingstijden showroom

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17: 00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt. Hiermee bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd hebben voor uw vragen en wensen. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken buiten bovenstaande openingstijden.

Vind ons op

Wij zijn ook op Social Media te vinden. Volg ons!

Offerte aanvraag

Wilt u weten wat een meubel op maat naar uw wensen kost? Vul dan onderstaand formulier in of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.
JA, ik ga akkoord met de privacybeleid

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.