Laden...
 
INHOUT-lokatie

INHOUT is een meubelmakersbedrijf dat al ruim 30 jaar in Rolde is gevestigd. Wij zijn specialist in maatwerk meubels en interieurs. Als familiebedrijf met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk.

Van eetkamertafel tot grote kastenwand, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting tot het ontwerpen van een zakelijk interieur, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde.

Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Bent u opzoek naar een maatwerkmeubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Onze showroom en werkplaats bevinden zich in Rolde, nabij Assen en Groningen. Wij werken met name in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Wilt u een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier volledig in. Benader ons gerust, wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17: 00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Overige tijden zijn mogelijk op afspraak.

Vind ons op

Wij zijn ook op Social Media te vinden. Volg ons!

Offerte aanvraag

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in, wij sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.