Nederlandse producten

Duurzaamheid

Als vooruitstrevend en betrokken bedrijf staan we midden in de samenleving. Duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten vinden we belangrijk. Als familiebedrijf zien wij het als toegevoegde waarde om Nederlandse producten te maken.

Duurzaamheid

Duurzame onderneming

INHOUT is actief bezig met duurzaamheid, omdat wij het belangrijk vinden onze maatschappelijk verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Wij nemen duurzaamheid serieus. In grondstoffen, ons productieproces en onze activiteiten kiezen wij voor maatschappelijke verantwoordelijkheden en een minimale milieubelasting.

Gecertificeerde materialen, verantwoord energiegebruik, hergebruik van grondstoffen en samenwerken met lokale ondernemers zijn voor ons vanzelfsprekend.

Tijdens het uitvoeren van ons werk denken we continu hoe we het milieu zo min mogelijk belasten, door o.a. afvalstromen zo klein mogelijk te houden, gas vervangen door een biomassa ketel, ons gebouw optimaal te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

Duurzaamheid voor de volgende generatie

Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we producten maken die niet alleen lang meegaan, maar ook duurzaam zijn en het milieu niet schaden. Door te investeren in kwaliteit en duurzaamheid, kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen ook kunnen genieten van de prachtige natuur en hulpbronnen die onze planeet te bieden heeft. Het is belangrijk om ons bewust te zijn van de impact die onze keuzes hebben op het milieu en om te kiezen voor producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook duurzaam geproduceerd worden.

Bewuste investeringen

Als bedrijf streven we naar een duurzame toekomst en proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Door bewuste investeringen te doen in zonnepanelen, geen gas meer te gebruiken in ons pand en nieuwe energie op te wekken uit ons restafval, hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de planeet en de volgende generaties een gezonde en duurzame toekomst te bieden.