Eetkamertafels

Eetkamertafels

Op zoek naar een unieke tafel op maat? Bij ons ontwerpen en maken we prachtige tafels die volledig aan uw wensen voldoen. Geen standaard modellen, maar eettafels in alle kleuren, maten en afwerkingen.

Met vakmanschap en oog voor detail creëren we robuuste houten tafelbladen met bijpassende houten of stalen onderstellen. Of het nu gaat om een moderne of tijdloze stijl, wij zorgen ervoor dat uw tafel op maat perfect past bij uw interieur.

We werken met diverse houtsoorten zoals eiken, noten, essen, beuken, esdoorn, iepen en grenen, en kunnen elke tafel volledig op maat maken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om alleen een tafelblad op maat te laten maken of uw huidige tafelblad te laten opknappen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een ontwerpschets, foto’s en duidelijke maatvoering sturen, of maak een afspraak en bezoek onze showroom in Rolde. Samen realiseren we uw unieke eetkamertafel op maat.

Eetkamertafel van massief notenhout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief notenhout is een prachtige en elegante toevoeging aan elk interieur. Het slanke en rank model straalt klasse en stijl uit en is volledig op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen.

Bekijk Project
Inhout Eettafel Eikenhout 6

Massief eiken eetkamertafel

De op maat gemaakte tafel van massief eikenhout is een meesterwerk van vakmanschap en esthetiek. Met zijn unieke ontwerp, waarbij het onderstel op bijzondere wijze is vervaardigd, creëert deze tafel een prachtig zwevend effect voor het tafelblad. Het is een ware blikvanger in elke ruimte waarin hij geplaatst wordt.

Bekijk Project

Ovale eetkamertafel Zebranohout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief zebranohout is een indrukwekkend en uniek meubelstuk. Het hout heeft een karakteristieke en opvallende uitstraling met een prachtige gestreepte tekening.

Bekijk Project
Eetkamertafel, Massief Eikenhout, Om Met Groot Gezelschap Aan Te Dineren

Eetkamertafel groot gezelschap

Deze op maat gemaakte eetkamertafel van massief eikenhout, is een erg geschikt voor een groot gezelschap dat gezamenlijk wil dineren.

Bekijk Project

Eetkamertafel van massief eikenhout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief eikenhout is een prachtig en tijdloos meubelstuk met een landelijke uitstraling. Het robuuste onderstel van de tafel zorgt voor stabiliteit en een stevige basis, terwijl het eikenhouten tafelblad voor een warme en natuurlijke uitstraling zorgt.

Bekijk Project

Eetkamertafels

Bij ons kunt u een unieke tafel op maat laten maken, geheel naar uw wensen. Wij bieden geen standaardmodellen, maar creëren prachtige tafels op maat. Of u nu op zoek bent naar een robuust houten blad met een houten- of stalen onderstel, of een modern en tijdloos ontwerp, wij leveren vakmanschap en oog voor detail.

Met diverse houtsoorten zoals eiken, noten, essen, beuken, esdoorn, iepen en grenen, kunnen wij elke tafel op maat maken. Ook voor keukentafels bieden wij maatwerk met eindeloze mogelijkheden. U bepaalt zelf de lengte, breedte en hoogte, en kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, bladdiktes, afwerkingen en onderstellen. Ons deskundig advies begeleidt u in het maken van de juiste keuzes.

Naast complete tafels bieden wij ook de mogelijkheid om alleen een tafelblad op maat te laten maken. U kunt zelfs uw huidige tafelblad bij ons laten schuren en opnieuw laten afwerken, zodat uw tafel weer als nieuw is.

Stuur ons een ontwerpschets met duidelijke maatvoering en eventuele foto’s, of maak een afspraak om onze showroom in Rolde te bezoeken. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor uw eetkamertafel op maat op.