Eetkamertafels

Eetkamertafels

Op zoek naar een unieke tafel op maat? Bij ons ontwerpen en maken we prachtige tafels die volledig aan uw wensen voldoen. Geen standaard modellen, maar eettafels in alle kleuren, maten en afwerkingen.

Met vakmanschap en oog voor detail creëren we robuuste houten tafelbladen met bijpassende houten of stalen onderstellen. Of het nu gaat om een moderne of tijdloze stijl, wij zorgen ervoor dat uw tafel op maat perfect past bij uw interieur.

We werken met diverse houtsoorten zoals eiken, noten, essen, beuken, esdoorn, iepen en grenen, en kunnen elke tafel volledig op maat maken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om alleen een tafelblad op maat te laten maken of uw huidige tafelblad te laten opknappen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een ontwerpschets, foto’s en duidelijke maatvoering sturen, of maak een afspraak en bezoek onze showroom in Rolde. Samen realiseren we uw unieke eetkamertafel op maat.

Als u op zoek bent naar een maatwerk eetkamertafel, laat ons u dan adviseren!

Maatwerk eetkamertafel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Eetkamertafel van massief notenhout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief notenhout is een prachtige en elegante toevoeging aan elk interieur. Het slanke en rank model straalt klasse en stijl uit en is volledig op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen.

Bekijk Project
Eetkamertafel van massief eikenhout op maat gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Massief eiken eetkamertafel

De op maat gemaakte tafel van massief eikenhout is een meesterwerk van vakmanschap en esthetiek. Met zijn unieke ontwerp, waarbij het onderstel op bijzondere wijze is vervaardigd, creëert deze tafel een prachtig zwevend effect voor het tafelblad. Het is een ware blikvanger in elke ruimte waarin hij geplaatst wordt.

Bekijk Project
Maatwerk eetkamertafel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Ovale eetkamertafel Zebranohout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief zebranohout is een indrukwekkend en uniek meubelstuk. Het hout heeft een karakteristieke en opvallende uitstraling met een prachtige gestreepte tekening.

Bekijk Project
Maatwerk eiken eetkamertafel, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Eetkamertafel groot gezelschap

Deze op maat gemaakte eetkamertafel van massief eikenhout, is een erg geschikt voor een groot gezelschap dat gezamenlijk wil dineren.

Bekijk Project
Maatwerk eetkamertafel van eikenhout gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Eetkamertafel van massief eikenhout

De eetkamertafel op maat gemaakt van massief eikenhout is een prachtig en tijdloos meubelstuk met een landelijke uitstraling. Het robuuste onderstel van de tafel zorgt voor stabiliteit en een stevige basis, terwijl het eikenhouten tafelblad voor een warme en natuurlijke uitstraling zorgt.

Bekijk Project

Eetkamertafels

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.