Kastenwanden

Kastenwanden

Bij INHOUT creëren we wandkasten op maat, volledig naar uw wensen. In onze eigen meubelmakerij in Rolde vervaardigen we hoogwaardige wandkasten. Of u nu denkt aan een wand boekenkast, een wandkast met kamer en suite deuren of zelfs een wandkast met geïntegreerde haard, wij kunnen het realiseren.

In onze maatwerk wandkasten voor de woonkamer kunnen we de perfecte combinatie van deuren, laden en open vakken creëren. Of u nu een strak of speels ontwerp wilt, wij denken met u mee. Met onze oplossingen kunt u zelfs uw tv en audioapparatuur naadloos integreren in de wandkast.

Bij INHOUT werken we met diverse materialen, waaronder massief hout en verschillende soorten plaatmateriaal. Onze eigen meubelspuiterij zorgt ervoor dat alles op kleur gebracht kan worden, zodat uw wandkast perfect past bij uw interieur.

Als u op zoek bent naar een unieke maatwerk wandkast, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Rolde. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw wandkast op maat.

Maatwerk kastenwand door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Wandkast in game room

Onze op maat gemaakte kasten zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl. Met voldoende ruimte voor een 75 inch TV past deze kast mooi in de game room

Bekijk Project
Maatwerk kasten op maat gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Wandkast voorzien van open vakken

De kast is voorzien van elegante open vakken, vervaardigd uit duurzaam hout, wat zorgt voor een opvallend contrast met de rest van de wandkast. Om de open vakken nog meer tot hun recht te laten komen, zijn ze uitgerust met subtiele ledspots die voor een sfeervolle accentuering zorgen.

Bekijk Project
Wandkast op maat gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kastenwand, incl. zitgedeelte in de kast

Onze op maat gemaakte kastenwand is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als stijl. Het hoogtepunt van deze kastenwand is de prachtige zithoek, speciaal gemaakt om heerlijk ontspannen in te kunnen lezen.

Bekijk Project
Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Maatwerk wandkast

Onze op maat gemaakte kasten bieden de perfecte combinatie van kastdeuren en open vakken, waardoor u persoonlijke bezittingen kunt opbergen. Of u nu een liefhebber bent van schilderijen, beeldhouwwerken of andere kunstvormen, onze kasten bieden de ideale oplossing om waardevolle stukken in huis te presenteren.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Vrijstaande wandkast

Onze op maat gemaakte vrijstaande wandkasten zijn speciaal ontworpen om veel opbergruimte te bieden in de woonkamer. Of u nu boeken, decoratieve items, fotolijsten of persoonlijke bezittingen wilt opbergen, onze wandkasten bieden voldoende ruimte om alles georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast voorzien van haard, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Maatwerk wandkasten in woning

Deze wandkast is speciaal ontworpen om een haard heen te gaan en deze tot een integraal onderdeel van de kast te maken. Onze op maat gemaakte wandkast is een ware eyecatcher, waarbij de haard centraal staat als het stralende middelpunt.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kastenwand voorzien van TV en een inbouwhaard

Een maatwerk kastenwand met een TV en inbouwhaard is een prachtige aanvulling op elke kamer in huis. Het is een stijlvolle manier om extra opbergruimte te creëren en tegelijkertijd een warme en gezellige sfeer te scheppen.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Speelse wandkast op maat

Als u op zoek bent naar een unieke en speelse manier om een boekencollectie te organiseren, dan zult u dol zijn op onze wandkast met een combinatie van draaideuren en open vakken!

Bekijk Project

Kastenwanden

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.