Badkamermeubels

Badkamermeubels

Onze meubelmakers zijn specialisten in het creëren van op maat gemaakte meubels die perfect passen bij uw interieur. Als het gaat om badkamerkasten op maat, leveren wij prachtige en functionele toevoegingen aan uw huis. Onze badmeubels worden met zorg en vakmanschap ontworpen als exclusieve maatwerkstukken van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit materialen zoals eiken fineer, massief eiken of zelfs een op maat gespoten kleur. Met stenen bladen van graniet of corian kunt u de perfecte keuze maken.

Of u nu kiest voor geïntegreerde wastafels in natuursteen of sfeervolle waskommen op het blad, uw op maat gemaakte badmeubel en badkamerkast worden volledig afgestemd op de uitstraling van uw huis. Onze badkamermeubels kunnen worden voorzien van diverse wastafelopties en sluiten naadloos aan op uw persoonlijke badkamerstijl.

Bij INHOUT geloven we in het belang van maatwerkoplossingen die perfect passen bij de rest van uw interieur. We bieden ook spiegels en verlichting aan om het geheel compleet te maken. Door middel van direct en persoonlijk contact creëren we unieke badkamermeubels die aan al uw wensen voldoen. Zwevend of staand, in hout of met een kleurrijke afwerking, wij realiseren uw droom badmeubel.

Als u op zoek bent naar een maatwerk badkamermeubel, laat ons u dan adviseren!

Maatwerk Badkamer Interieur Florida Meubelmakerij Regio Drenthe

Witte badkamer met ronde spiegels

In deze badkamer hebben wij een badkamermeubel op maat gemaakt, met als eyecatcher twee elegante ronde spiegels.

Bekijk Project
Maatwerk badkamermeubel, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Zwevend badkamermeubel

Een zwevend badkamermeubel op maat gemaakt is de perfecte manier om uw badkamer een persoonlijke touch te geven. Een dergelijk meubelstuk biedt niet alleen extra opbergruimte, maar ook een stijlvolle uitstraling. 

Bekijk Project
Maatwerk badkamermeubel, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Maatwerk badkamermeubel gemaakt van eikenfineer

Een maatwerk badkamermeubel kan de perfecte oplossing zijn om jouw badkamer een unieke uitstraling te geven. Dit badkamermeubel is gemaakt van hoogwaardig eikenfineer en is donker gebeitst voor een warme en luxe uitstraling. Het meubel is voorzien van lades, wat zorgt voor voldoende opbergruimte voor alle badkamerbenodigdheden

Bekijk Project
Maatwerk badkamermeubel, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Zwevend toiletmeubel

Dit op maat gemaakte toiletmeubel is een investering in zowel stijl als kwaliteit. Het kwartiers eikenfineer en de vakmanschap zorgen voor een duurzaam meubelstuk dat jarenlang meegaat. Bovendien biedt het op maat gemaakte ontwerp de mogelijkheid om het meubelstuk perfect aan te passen aan uw persoonlijke wensen en de specifieke afmetingen van uw toiletruimte.

Bekijk Project

Badkamermeubels

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.