Boekenkasten

Boekenkasten

Bij INHOUT in Rolde bent u aan het juiste adres voor een boekenkast op maat. Onze passie voor ambachtelijk vakmanschap zorgt ervoor dat uw wensen centraal staan. Of het nu gaat om de grootte, indeling, details of afwerking, wij leveren alleen hoogwaardige kasten die volledig aan uw eisen voldoen.

Met onze expertise kunnen wij uw ruimte praktisch indelen en een unieke boekenkast op maat ontwerpen. Of u nu kunst wilt tentoonstellen, kamers wilt scheiden of een tv wilt integreren, wij denken graag met u mee. Van brede tot smalle kasten, gelijke of ongelijke vakken, alles is mogelijk.

Bij ons is echt alles mogelijk als het gaat om uw boekenkast op maat. Geen standaardkasten, maar hoogwaardige maatwerkoplossingen die aan al uw eisen voldoen. Of het nu gaat om de grootte, indeling of afwerking, we nemen uw wensen serieus en zorgen voor een uniek meubelstuk.

Bij ons vindt u inspiratie en ideeën voor uw houten boekenkast in onze showroom. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden en tonen u diverse materialen, waaronder mdf, HPL en massief fineer. Onze kwaliteitsmaterialen worden prachtig afgewerkt met lak, beits of olie, precies zoals u dat wenst.

Kom langs in onze showroom voor inspiratie en bespreking van uw ideeën. Wij laten u graag verschillende materialen zien, zoals mdf, HPL en massief fineer, zodat uw houten boekenkast perfect aansluit bij uw stijl en voorkeuren.

Als u op zoek bent naar een maatwerk boekenkast, laat ons u dan adviseren!

Maatwerk boekenkast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Boekenkast in monumentale woning

Deze boekenkast, vervaardigd van hoogwaardig MDF en op kleur gespoten, combineert functionaliteit met tijdloze elegantie en voegt een vleugje stijl toe aan uw interieur.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Wand vullende boekenkast

Deze op maat gemaakte wandvullende boekenkast is een indrukwekkend pronkstuk dat functionaliteit en schoonheid combineert. Gemaakt van rustiek eiken fineer en lichtgewicht MDF, dat op kleur is gespoten, voegt deze boekenkast een vleugje warmte en karakter toe aan elke ruimte waarin hij zich bevindt.

Bekijk Project
Maatwerk boekenkast, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Handgemaakte boekenkast

Deze handgemaakte boekenkast is een meesterwerk van vakmanschap, met aandacht voor het kleinste detail. Het is een pronkstuk dat niet alleen je boekencollectie beschermt, maar ook een esthetische toevoeging is aan elke woonkamer.

Bekijk Project
Maatwerk kastenwand gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Bibliotheek kastenwand in monumentale woning

In een prachtige monumentale woning in Utrecht schittert een op maat gemaakte bibliotheek kastenwand, die zowel functionaliteit als stijl belichaamt. Deze kastenwand is een eerbetoon aan vakmanschap en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

Bekijk Project
Wandkast op maat gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Boekenkast op maat

Deze op maat gemaakte boekenkast is een perfecte combinatie van functionaliteit en creativiteit. Met zijn unieke ontwerp is het een ware eyecatcher in elke ruimte.

Bekijk Project

Boekenkasten

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.