Werkplekken

Werkplekken

INHOUT biedt op maat gemaakt meubilair voor uw werkplek, zowel thuis als op kantoor. Met onze maatwerk kantoormeubelen geeft u de finishing touch aan uw bedrijfsinterieur.
Van bureaus en vergadertafels tot kasten en ontvangstbalies, wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren uw meubels op maat.
Samen met u creëren we het perfecte ontwerp, gebaseerd op uw specifieke wensen, eisen, ideeën en de gewenste sfeer.
Met ons vakmanschap en oog voor detail realiseren we een werkplek die volledig aansluit bij uw behoeften.

Als u op zoek bent naar een maatwerk werkplek, laat ons u dan adviseren!

Maatwerk kantoor interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kantoor in villa

Dit maatwerk kantoor is ontworpen met oog voor luxe en verfijning. De kasten in het kantoor zijn vervaardigd van eikenfineer en op kleur gebeitst, met een prachtige charkel kleur. Deze kleur geeft de kasten een elegante en tijdloze uitstraling die naadloos aansluit bij de luxueuze sfeer van de villa. Het eikenfineer voegt warmte en karakter toe aan het interieur, terwijl de kleur charkel zorgt voor een moderne en stijlvolle touch.

Bekijk Project
Deze wandkast met werkblad op maat is gemaakt door INHOUT.

Compacte thuiswerkplek

Onze op maat gemaakte thuiswerkplek is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die efficiënt willen werken in een beperkte ruimte. De open vakken van de werkplek zijn gemaakt van massief eikenfineer, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. In combinatie met het witte plaatmateriaal ontstaat er een eigentijdse en frisse look.

Bekijk Project
Maatwerk bureau door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Bureau Le Chasseur

Bureau Le Chasseur is een meesterlijk vervaardigd meubelstuk dat op maat gemaakt is om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en design. Met zijn adembenemende esthetiek en functionaliteit biedt dit bureau een unieke werkervaring die uw kantooromgeving transformeert.

Bekijk Project
Maatwerk wandkast met werkblad gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Wandkast met werkblad

Deze thuiswerkplek is zorgvuldig ontworpen en op maat gemaakt om u een comfortabele en functionele werkruimte te bieden.

Bekijk Project
Maatwerk werkplek door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Werkplek in woonboerderij

Onze op maat gemaakte thuiswerkplek is ontworpen om een harmonieuze combinatie te vormen tussen functionaliteit en esthetiek. We begrijpen dat een werkplek niet alleen praktisch moet zijn, maar ook moet passen bij de uitstraling van uw woonboerderij.

Bekijk Project
Maatwerk kantoor interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kantoor in plattelands villa

Onze op maat gemaakte kantoorinrichting bestaat uit kasten en een bureau die vervaardigd zijn van hoogwaardig wit HPL-materiaal. Het witte HPL geeft een frisse en moderne uitstraling aan de ruimte en past naadloos bij verschillende interieurstijlen. Het strakke design van de kasten en het bureau zorgt voor een minimalistische en tijdloze look die rust en eenvoud uitstraalt.

Bekijk Project

Werkplekken

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.