Kantoor in villa

Dit maatwerk kantoor is ontworpen met oog voor luxe en verfijning. De kasten in het kantoor zijn vervaardigd van eikenfineer en op kleur gebeitst, met een prachtige charkel kleur. Deze kleur geeft de kasten een elegante en tijdloze uitstraling die naadloos aansluit bij de luxueuze sfeer van de villa. Het eikenfineer voegt warmte en karakter toe aan het interieur, terwijl de kleur charkel zorgt voor een moderne en stijlvolle touch.

Maatwerk kantoor interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Naast de kasten hebben we ook gezorgd voor een robuust eikenhouten bureau in het kantoor. Het bureau is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en functionaliteit te garanderen, terwijl het tegelijkertijd een natuurlijke en rustieke uitstraling behoudt. De lades bieden voldoende opbergruimte om alle kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden, zodat u efficiënt kunt werken in een omgeving die zowel inspirerend als praktisch is.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Een belangrijk element in ons maatwerk kantoor is de kastenwand met ruimte voor een groot scherm. Deze ruimte is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals die regelmatig videoconferenties houden.

Gerelateerde Werkplekken