Familiebedrijf

Over ons

INHOUT maakt op maat gemaakte meubels die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Wij streven ernaar om elk meubelstuk tot in de perfectie af te werken met duurzame en functionele materialen en technieken, zodat onze klanten er nog jarenlang van kunnen genieten. 

Onze kracht

Een samensmelting van ambacht en moderne techniek

Voor het ontwerpen en produceren van maatwerk meubels, keuken en interieurs maken wij gebruik van handgereedschap, zoals u dat bij een ambachts kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een werkplaats met geavanceerde en computergestuurde machines, die het voor ons mogelijk maken om de meest complexe projecten uit te voeren.

Ons werk

Elk project uniek en op maat gemaakt

Ieder meubel, keuken of interieur kunnen wij op maat maken, van modern en design tot klassiek, in iedere gewenste afmeting. De opdrachten die we krijgen zijn divers. Deze opdrachten variëren van het maken van keukens, complete interieurs en losse meubels, tot het repareren en restaureren van bestaande meubels.

Onze ambitie

Kwaliteit en duurzaamheid voor de volgende generatie

Hout is een ontzettende duurzame grondstof. Wij verwerken hout zo in onze producten dat ze jarenlang meegaan. U kiest daarmee voor de aankoop van een duurzaam product.

Ons streven

Afwerking op het hoogste niveau

Het is ons dagelijkse streven en onze passie om prachtige producten te creëren op een eerlijke en duurzame wijze, zodat u er volop van kunt genieten. Elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, is vervaardigd met een hoogwaardige afwerking.

onze identiteit

ONZE IDENTITEIT

Het begon allemaal toen Johan en Annelies Boersma hun eigen meubelmakerij startten in Rolde, Drenthe. Met veel toewijding en vakmanschap maakten zij massief houten meubels op maat, zoals eetkamertafels, salontafels en kasten. Ook het repareren van massieve eetkamertafels en -stoelen was een belangrijk onderdeel van hun werk.

Door de jaren heen is INHOUT gegroeid en heeft het bedrijf verschillende verhuizingen meegemaakt. Van een werkplaats aan huis naar een pand aan de Stationsstraat in Rolde en later naar de huidige locatie aan de Asserstraat. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: de passie voor het ambacht en de liefde voor hout en meubels op maat.

Tegenwoordig is INHOUT uitgegroeid tot een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf, waarbij de passie en het vakmanschap van ouders op kinderen zijn overgedragen. Bij INHOUT vindt u nog steeds vakmanschap en persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften. Een meubel van INHOUT betekent een uniek, op maat gemaakt meubel dat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

WIE ZIJN WIJ​

Wie zijn wij

Een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat

INHOUT Johan Boersma

Johan Boersma

INHOUT Lennart Boersma

Lennart Boersma

INHOUT Martijn Boersma

Martijn Boersma

INHOUT Rianne Kaspers

Rianne Kaspers

INHOUT Annelies Boersma

Annelies Boersma

Garantie zekerheid

CBW Erkend

INHOUT is CBW Erkend. Een aankoop bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop met betrekking tot (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. Kortom, bij INHOUT bent u verzekerd van een aankoop bij een betrouwbare partij.