Familiebedrijf

Over ons

INHOUT maakt op maat gemaakte meubels die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Wij streven ernaar om elk meubelstuk tot in de perfectie af te werken met duurzame en functionele materialen en technieken, zodat onze klanten er nog jarenlang van kunnen genieten. 

Onze missie

Bij INHOUT is onze missie duidelijk: Vakmanschap vormt de kern van onze aanpak, waarbij we een perfecte balans vinden tussen traditioneel vakmanschap en moderne techniek om op maat gemaakte meubels, keukens en interieurs van topkwaliteit te ontwerpen en te produceren.
Ons streven is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit realiseren we door zowel gebruik te maken van klassiek handgereedschap als moderne technologie en geavanceerde machines. Hierdoor zijn we in staat zelfs de meest complexe projecten tot leven te brengen.

Onze visie

Onze visie bij INHOUT is om ieder project te zien als een uniek kunstwerk, op maat gemaakt met aandacht en vakmanschap. Of het nu gaat om eigentijdse design, klassieke interieurs of restauraties, wij streven ernaar om elke woonwens, van idee naar een product te maken.

Onze ambitie

Bij INHOUT ligt onze ambitie in het creëren van producten die niet alleen hoogwaardig zijn, maar ook duurzaam. Met hout als meest waardevolle grondstof streven we ernaar om producten te vervaardigen die een bewuste keuze zijn voor onze klanten. Onze passie is een product te maken met een hoog afwerkingsniveau, zodat elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, een pronkstuk is van eerlijk vakmanschap en duurzaamheid.

Ons streven

Bij INHOUT is ons streven en passie gericht op het leveren van prachtige producten met de hoogst mogelijke afwerking. Elk meubelstuk dat onze werkplaats verlaat, is vervaardigd met precisie en aandacht voor detail, zodat u er volop van kunt genieten, wetende dat het op een eerlijke en duurzame wijze is gemaakt.

onze identiteit

ONZE IDENTITEIT

Het begon allemaal toen Johan en Annelies Boersma hun eigen meubelmakerij startten in Rolde, Drenthe. Met veel toewijding en vakmanschap maakten zij massief houten meubels op maat, zoals eetkamertafels, salontafels en kasten. Ook het repareren van massieve eetkamertafels en -stoelen was een belangrijk onderdeel van hun werk.

Door de jaren heen is INHOUT gegroeid en heeft het bedrijf verschillende verhuizingen meegemaakt. Van een werkplaats aan huis naar een pand aan de Stationsstraat in Rolde en later naar de huidige locatie aan de Asserstraat. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: de passie voor het ambacht en de liefde voor hout en meubels op maat.

Tegenwoordig is INHOUT uitgegroeid tot een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf, waarbij de passie en het vakmanschap van ouders op kinderen zijn overgedragen. Bij INHOUT vindt u nog steeds vakmanschap en persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften. Een meubel van INHOUT betekent een uniek, op maat gemaakt meubel dat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

WIE ZIJN WIJ​

Wie zijn wij

Een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat

INHOUT Johan Boersma

Johan Boersma

INHOUT Lennart Boersma

Lennart Boersma

INHOUT Martijn Boersma

Martijn Boersma

INHOUT Rianne Kaspers

Rianne Kaspers

INHOUT Annelies Boersma

Annelies Boersma

Garantie zekerheid

CBW Erkend

INHOUT is CBW Erkend. Een aankoop bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop met betrekking tot (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. Kortom, bij INHOUT bent u verzekerd van een aankoop bij een betrouwbare partij.