Maatwerk Interieurs

Maatwerk interieurs

Bij INHOUT creëren we unieke, op maat gemaakte interieurs die perfect aansluiten bij uw behoeften. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen ontwerp bij ons terecht. Of het nu gaat om een volledige winkelinrichting, een balie of ander meubelstuk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van sfeervol en kleurrijk tot stijlvol, klassiek of modern. Wat uw wensen ook zijn, INHOUT is dé plek waar u moet zijn. Met onze expertise en jarenlange ervaring staan we graag voor u klaar.

Bij ons is alles maatwerk en wordt alles in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kunt u alles volledig naar uw eigen wens invullen. U bent niet gebonden aan standaardmaten of afwerkingen. We werken met zowel massief hout als verschillende soorten hoogwaardig plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor ons. En wanneer uw meubilair ons pand verlaat, wordt het met zorg en aandacht op locatie vakkundig gemonteerd.

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerealiseerde interieurs

Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Interieur Florida

Graag nemen wij u mee naar een groots project in het zonnige Florida, waar we met trots maatwerk meubilair hebben gemaakt voor diverse ruimtes. Van een prachtige keuken tot meerdere badkamermeubels, van indrukwekkende wandkasten in de woonkamer tot een kantoorinrichting en zelfs een buitenkeuken. Alles perfect op elkaar afgestemd en passend bij de gewenste stijl.

Bekijk Project
Maatwerk kantoor interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kantoor T-Systems Utrecht

Stap binnen in de bruisende wereld van T-Systems in Utrecht, waar we met trots een kantoorruimte hebben getransformeerd tot een inspirerende werkomgeving. Met ons maatwerk meubilair hebben we balies en werkplekken gecreëerd die een harmonieus samenspel vormen met de unieke identiteit van het bedrijf.

Bekijk Project
Maatwerk kerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kerkinterieur Pax Christikerk Den Haag

Welkom in de Pax Christikerk in het hart van Den Haag, waar we met trots een prachtig project hebben gerealiseerd. Stap het podium op en laat je verwonderen door het meubilair dat speciaal voor deze bijzondere kerkzaal is gemaakt.

Bekijk Project
Boekenkast op maat gemaakt, meelopend in het lijnenspel van de buitengevel van de woning. De boekenkast is gemaakt van MDF in een warm groene kleur gespoten.

Interieur Schuurwoning Drenthe

Voor dit project hebben we een prachtige schuurwoning mogen inrichten met op maat gemaakte meubels, die perfect passen bij de uitstraling van de woning.
Onze meubelmakers hebben met veel zorg en vakmanschap unieke stukken gecreëerd die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook functioneel en duurzaam. 

Bekijk Project
Keuken op maat, bestaande uit een kastenwand en een kookeiland. Deze keuken is gemaakt door INHOUT.

Design Hotel Frankrijk

Dit design hotel in het hart van de Bourgogne is een plek waar geschiedenis, design en luxe samenkomen. Wij zijn vereerd dat we hebben kunnen bijdragen aan de totstandkoming van deze betoverende omgeving. 

Bekijk Project
Maatwerk bureau door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Vergadertafel Gemeente Aa & Hunze

Deze op maat gemaakte vergadertafel, speciaal ontworpen voor de gemeente Aa en Hunze, is meer dan zomaar een stuk meubilair. Het is een symbool van verbinding en innovatie.

Bekijk Project
Maatwerk kerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Liturgisch Centrum Ichthuskerk Den Haag

In Den Haag, in de Ichthuskerk bracht een renovatie een frisse wind in de kerkzaal, waar moderniteit en traditie samensmelten.
Een nieuw liturgisch centrum, vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail, vormt het hart van de Ichthuskerk. 

Bekijk Project
Maatwerk kerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Kerk Interieur, Het Lichtpunt Assen

In Assen is een prachtig nieuw kerkgebouw gebouwd, genaamd Het Lichtpunt. Als makers van op maat gemaakt meubilair hadden we de eer om enkele unieke stukken te creëren die het karakter van deze bijzondere kerk weerspiegelen.

Bekijk Project