Kantoor T-Systems Utrecht

Stap binnen in de bruisende wereld van T-Systems in Utrecht, waar we met trots een kantoorruimte hebben getransformeerd tot een inspirerende werkomgeving. Met ons maatwerk meubilair hebben we balies en werkplekken gecreëerd die een harmonieus samenspel vormen met de unieke identiteit van het bedrijf.

Maatwerk kantoor interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het eerste wat opvalt, is de adembenemende magenta-roze kleur die rechtstreeks uit het logo van T-Systems lijkt te zijn gekomen. Het was een uitdaging om deze opvallende tint in de ruimte te integreren. De balies die we hebben ontworpen en gemaakt zijn een ware eyecatcher. Ze stralen professionaliteit en dynamiek uit, perfect passend bij het innovatieve karakter van T-Systems. Daarnaast hebben we werkplekken gecreëerd waar functionaliteit en comfort hand in hand gaan. Elke werkplek is doordacht en ergonomisch ontworpen, zodat medewerkers kunnen werken in een omgeving die hen stimuleert.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Het is geweldig om te zien hoe de ruimte is veranderd. Van een standaard kantoor naar een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen. Een fijne werkomgeving waar medewerkers met trots hun werk verrichten. Het is ons een eer geweest om hieraan bij te dragen en om samen met T-Systems hun visie tot leven te brengen.

Gerelateerde interieurs