Interieur Florida

Graag nemen wij u mee naar een groots project in het zonnige Florida, waar we met trots maatwerk meubilair hebben gemaakt voor diverse ruimtes. Van een prachtige keuken tot meerdere badkamermeubels, van indrukwekkende wandkasten in de woonkamer tot een kantoorinrichting en zelfs een buitenkeuken. Alles perfect op elkaar afgestemd en passend bij de gewenste stijl.

Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het was een buitengewone ervaring om tijdens het productieproces al het gerealiseerde meubilair te zien verdwijnen in zeecontainers, klaar voor de reis naar de Verenigde Staten. De gedachte dat ons vakmanschap en creativiteit letterlijk de oceaan overstaken, gaf een bijzonder gevoel.

Eenmaal aangekomen in Florida, begon het echte werk. Met zorg en precisie hebben we het meubilair geplaatst en gemonteerd op de beoogde locaties. Het was een prachtig gezicht om te zien hoe elke ruimte tot leven kwam met ons maatwerk. Van de elegante keuken die uitnodigde tot culinaire creaties, tot de badkamers die een oase van rust en luxe vormden. De woonkamer met zijn imposante wandkasten die niet alleen functioneel waren, maar ook een statement maakten. Het kantoor dat een perfecte mix van comfort en professionaliteit bood. En niet te vergeten, de buitenkeuken die het buitenleven naar een hoger niveau tilde.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Met volle tevredenheid kijken we terug op dit project. Onze passie voor maatwerk en oog voor detail hebben gezorgd voor een naadloze integratie van stijlvol meubilair in elke ruimte. Het was een genoegen om bij te dragen aan de realisatie van de dromen en wensen van onze klant in het bruisende Florida.

Gerelateerde interieurs