TV Kasten

TV Kasten

Bent u op zoek naar de perfecte tv-kast die naadloos aansluit bij uw wensen en persoonlijke smaak? U bepaalt de indeling, breedte, hoogte en zelfs de diepte. Of u nu open elementen, vakken met kleppen, deuren of laden wilt, wij staan klaar om met u mee te denken en al uw ideeën tot leven te brengen. Bij ons is geen enkel detail te klein of te groot. Maak uw droomtv-kast werkelijkheid en creëer een uniek pronkstuk in uw interieur.

Maatwerk Interieur Florida Groot Tv Meubel Op Maat Gemaakt Meubelmakerij Regio Drenthe

TV meubel in residentiële villa

Met oog voor detail en vakmanschap, hebben wij een op maat gemaakt TV meubel gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen en de stijl van deze woning. Dit meubelstuk belichaamt zowel elegantie als functionaliteit, en tilt de woonkamer naar een hoger niveau.

Bekijk Project
Tv Meubel Op Maat Gemaakt Zwevend Aan De Wand Meubelmakerij Regio Drenthe

Zwevend TV meubel

Dit unieke meubelstuk combineert mat zwart plaatmateriaal met de warme schoonheid van gestoomd eiken, en zweeft elegant aan de muur. Het resultaat is een verfijnd en eigentijds TV meubel.

Bekijk Project
Op Maat Gemaakt Audio Meubel Meubelmakerij Regio Drenthe

Audio Meubel

Dit meubelstuk, vervaardigd van hoogwaardig massief notenhout, biedt de perfecte oplossing voor het organiseren van uw audioapparatuur met een vleugje tijdloze schoonheid.

Bekijk Project
Maatwerk Tv Meubel Meubelmakerij Regio Drenthe

TV meubel in woonboerderij

Dit meubelstuk, vervaardigd van gestoomd eikenhout, biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een functionele oplossing voor uw televisiebehoeften.

Bekijk Project

TV/ Audio meubel

Dit meubelstuk, vervaardigd van hoogwaardig eiken fineer met een donkere beits, biedt niet alleen een functionele oplossing voor uw televisie, maar voegt ook een organische en eigentijdse uitstraling toe aan uw woonruimte.

Bekijk Project

TV Kasten

Bent u op zoek naar dé perfecte tv-kast die volledig aansluit bij uw wensen en smaak? Zoek niet verder, want uw eigen tv-kast op maat bestaat! Bij ons bepaalt u de indeling, breedte, hoogte en zelfs de diepte. Of u nu open elementen, vakken met een klep, deuren of laden wilt, wij denken graag met u mee en kunnen al uw ideeën realiseren. Laat uw creativiteit de vrije loop en samen zorgen we ervoor dat uw tv-kast tot in detail voldoet aan uw verwachtingen.