TV Kasten

TV Kasten

Bent u op zoek naar dé perfecte tv-kast die volledig aansluit bij uw wensen en smaak?
Bij ons bepaalt u de indeling, breedte, hoogte en zelfs de diepte. Of u nu open elementen, vakken met een klep, deuren of laden wilt, wij denken graag met u mee en kunnen al uw ideeën realiseren. Laat uw creativiteit de vrije loop en samen zorgen we ervoor dat uw tv-kast tot in detail voldoet aan uw verwachtingen. Bij ons is geen enkel detail te klein of te groot.

Als u op zoek bent naar een maatwerk TV meubel, laat ons u dan adviseren!

Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

TV meubel in residentiële villa

Met oog voor detail en vakmanschap, hebben wij een op maat gemaakt TV meubel gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen en de stijl van deze woning. Dit meubelstuk belichaamt zowel elegantie als functionaliteit, en tilt de woonkamer naar een hoger niveau.

Bekijk Project
Maatwerk TV meubel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Zwevend TV meubel

Dit unieke meubelstuk combineert mat zwart plaatmateriaal met de warme schoonheid van gestoomd eiken, en zweeft elegant aan de muur. Het resultaat is een verfijnd en eigentijds TV meubel.

Bekijk Project
Maatwerk TV meubel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

TV meubel in woonboerderij

Dit meubelstuk, vervaardigd van gestoomd eikenhout, biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een functionele oplossing voor uw televisiebehoeften.

Bekijk Project

TV Kasten

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Neem gerust een kijkje bij onze één van onze gerealiseerde projecten. Ze geven een goed beeld van wat we kunnen en inspireren wellicht uw eigen interieurplannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.