Zwevend TV meubel

Dit unieke meubelstuk combineert mat zwart plaatmateriaal met de warme schoonheid van gestoomd eiken, en zweeft elegant aan de muur. Het resultaat is een verfijnd en eigentijds TV meubel.

Maatwerk TV meubel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het TV meubel is vervaardigd van hoogwaardig mat zwart plaatmateriaal, dat een moderne en minimalistische uitstraling toevoegt aan het ontwerp. Het matte oppervlak creëert een strakke en tijdloze esthetiek.
Om een warme en organische touch toe te voegen, hebben we gestoomd eikenhout geïntegreerd in het meubelstuk. Het gestoomde eiken geeft het TV meubel een natuurlijke textuur en een luxueuze uitstraling. De combinatie van mat zwart en gestoomd eiken creëert een harmonieus contrast dat zowel modern als tijdloos is.
Het TV meubel is ontworpen met zowel kleppen als lades, wat zorgt voor optimale opbergruimte en flexibiliteit. De kleppen bieden een elegante manier om uw apparatuur uit het zicht te houden wanneer deze niet in gebruik is, terwijl de lades handige opbergruimte bieden voor bijvoorbeeld dvd’s, afstandsbedieningen en andere accessoires.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Een kenmerkend aspect van dit TV meubel is de zwevende constructie. Door het meubel aan de muur te bevestigen, lijkt het alsof het boven de grond zweeft, waardoor een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid ontstaat. Deze zwevende installatie benadrukt de moderne en strakke vormgeving van het meubelstuk en creëert tevens ruimte eronder voor een nette en opgeruimde uitstraling.

Gerelateerde TV Kasten