TV meubel in woonboerderij

Dit meubelstuk, vervaardigd van gestoomd eikenhout, biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een functionele oplossing voor uw televisiebehoeften.

Maatwerk TV meubel gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het TV meubel is vervaardigd van hoogwaardig gestoomd eikenhout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Het gestoomde eikenhout voegt warmte en karakter toe aan het meubelstuk, terwijl de unieke nerfpatronen en kleurvariaties een visueel aantrekkelijk element creëren.

Dit op maat gemaakte meubel bestaat uit vier lades, elk voorzien van een tip-on systeem. Het tip-on systeem zorgt voor een naadloze en moeiteloze opening en sluiting van de lades, zonder dat er handgrepen nodig zijn. Dit minimalistische ontwerp versterkt de strakke en moderne uitstraling van het meubelstuk.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Dit TV meubel is niet alleen een functioneel stuk, maar ook een statement van stijl en verfijning. Het gestoomde eikenhout en de zwevende constructie creëren een eigentijdse en luxueuze uitstraling die perfect past in verschillende interieurstijlen. Of u nu een modern, industrieel of Scandinavisch interieur heeft, dit meubelstuk voegt een vleugje klasse toe aan uw woonruimte.

Gerelateerde TV Kasten