TV meubel in residentiële villa

Met oog voor detail en vakmanschap, hebben wij een op maat gemaakt TV meubel gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen en de stijl van deze woning. Dit meubelstuk belichaamt zowel elegantie als functionaliteit, en tilt de woonkamer naar een hoger niveau.

Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het TV meubel is vervaardigd van hoogwaardig eikenfineer dat zorgvuldig is geselecteerd om een prachtige en duurzame afwerking te garanderen. Het gebruik van eikenfineer voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan het meubelstuk, terwijl de donkere beits het een eigentijds en verfijnd karakter geeft.

Een opvallend kenmerk van dit TV meubel is de plaatsing van de televisie. In plaats van deze op het meubelstuk zelf te plaatsen, hebben we ervoor gekozen om de TV aan de wand boven het meubel te hangen. Dit creëert niet alleen een minimalistische en strakke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de focus volledig op het scherm ligt, zonder afleiding van andere elementen.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Het op maat gemaakte TV meubel is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De strakke lijnen en naadloze afwerking creëren een gevoel van harmonie en balans in uw woonruimte. Het eikenfineer met donkere beits voegt een vleugje verfijning toe aan de kamer en vormt een prachtig contrast met andere elementen in het interieur.

Gerelateerde TV Kasten