Kerkinterieur Pax Christikerk Den Haag

Welkom in de Pax Christikerk in het hart van Den Haag, waar we met trots een prachtig project hebben gerealiseerd. Stap het podium op en laat je verwonderen door het meubilair dat speciaal voor deze bijzondere kerkzaal is gemaakt.

Maatwerk kerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het podium, het middelpunt van elke viering, straalt nu met het op maat gemaakte meubilair dat we hebben ontworpen en vervaardigd. Elk element is met zorg en aandacht gekozen, zodat alles bijdraagt bij aan een atmosfeer van spiritualiteit en verbondenheid. Wij hebben ook de bijzalen van deze prachtige kerk omgetoverd tot vrolijke en kindvriendelijke ruimtes. Met ons speciaal ontworpen meubilair hebben we een levendige omgeving gecreëerd waar jonge bezoekers zich thuis kunnen voelen. Kleurrijk, speels en toch functioneel, zorgen onze meubelstukken ervoor dat kinderen zich kunnen uitleven en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan deze inspirerende plek, waar mensen samenkomen om te vieren, te verbinden en te reflecteren.

Gerelateerde interieurs