Interieur Schuurwoning Drenthe

Voor dit project hebben we een prachtige schuurwoning mogen inrichten met op maat gemaakte meubels, die perfect passen bij de uitstraling van de woning.
Onze meubelmakers hebben met veel zorg en vakmanschap unieke stukken gecreëerd die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook functioneel en duurzaam. 

Boekenkast op maat gemaakt, meelopend in het lijnenspel van de buitengevel van de woning. De boekenkast is gemaakt van MDF in een warm groene kleur gespoten.

Uitleg

Wij hebben een prachtige woning ingericht voor onze klant, met op maat gemaakte meubels.
Eén van de hoogtepunten is het schitterende kookmeubel van roestvrij staal, dat maar liefst 5 meter lang is en voorzien van aangelaste wangen, een ingelaste spoelbak, 2 inductie-units, een tepanyaki en een downdraft afzuiging.
Daarnaast hebben wij in deze woning ook een boekenkast aan de wand, een garderobekast en een kantoorinrichting op maat gemaakt.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

De op maat gemaakte meubels die we hebben gecreëerd voor deze schuurwoning zijn meer dan alleen functioneel, ze zijn een perfecte aanvulling op de uitstraling van de woning. Onze meubelmakers hebben met veel toewijding en vakmanschap unieke stukken gecreëerd die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook functioneel en duurzaam zijn.

Gerelateerde interieurs