Vergadertafel Gemeente Aa & Hunze

Deze op maat gemaakte vergadertafel, speciaal ontworpen voor de gemeente Aa en Hunze, is meer dan zomaar een stuk meubilair. Het is een symbool van verbinding en innovatie.

Maatwerk bureau door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Deze tafel heeft een uniek kenmerk dat hem onderscheidt van alle andere vergadertafels: hij kan van formaat veranderen. Dankzij de ingenieuze constructie, bestaande uit drie delen, kan de tafel eenvoudig worden aangepast aan verschillende ruimtes en situaties.

De gekleurde stoelen die mee zijn geleverd, voegen een vrolijke en levendige uitstraling toe aan elke ruimte. Het is alsof de tafel zelf de energie en creativiteit van de gesprekken omarmt en weerspiegelt.

Het tafelblad is voorzien van plexiglas bladen, een slimme toevoeging die het mogelijk maakt om na afloop van een gesprek een tastbaar aandenken achter te laten. Ondernemers kunnen hun visitekaartje fysiek achterlaten, waardoor de tafel fungeert als een verzamelplaats van contacten en verbindingen. Het is een symbool van netwerken en mogelijkheden.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Deze vergadertafel heeft deel uitgemaakt van vele unieke settings. Hij heeft mensen samengebracht, ideeën uitgewisseld en nieuwe wegen geopend.

Gerelateerde interieurs