Design Hotel Frankrijk

Dit design hotel in het hart van de Bourgogne is een plek waar geschiedenis, design en luxe samenkomen. Wij zijn vereerd dat we hebben kunnen bijdragen aan de totstandkoming van deze betoverende omgeving. 

Keuken op maat, bestaande uit een kastenwand en een kookeiland. Deze keuken is gemaakt door INHOUT.

Uitleg

Het kasteel in Frankrijk waar wij aan hebben gewerkt was een prachtig en historisch gebouw. Het eerste wat opvalt, is de zorgvuldig vervaardigde keukens die we hebben gerealiseerd. Ze stralen luxe en functionaliteit uit, perfect passend bij de unieke sfeer van het hotel. Met oog voor detail hebben we elk element ontworpen en vervaardigd, van de elegante kasten tot de hoogwaardige apparatuur. Hier worden culinaire meesterwerken gecreëerd die de gasten in vervoering brengen.

Naast de keukens hebben we ook meerdere badkamers gerealiseerd. Elk van hen is een oase van rust en luxe, waar gasten kunnen ontspannen en zichzelf verwennen. Het buitenleven is net zo belangrijk als het interieur in dit betoverende kasteel. Daarom hebben we het zwembad en de bijpassende plantenbakken ontworpen en gecreëerd. Een oase van verfrissing en ontspanning, omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Het eindresultaat was verbluffend en we zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan de restauratie en inrichting van dit prachtige kasteel in Frankrijk.

Gerelateerde interieurs