Keuken van gestoomd eikenfineer

Een maatwerk keuken van gestoomd eikenfineer is een prachtige toevoeging aan iedere woning. Het gestoomde eikenfineer geeft de keuken een natuurlijke en warme uitstraling. De kookeiland van eikenfineer, op kleur gespoten, zorgt voor een strakke en chique uitstraling.

Maatwerk keuken door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het werkblad van keramiek is niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en gemakkelijk in onderhoud. Keramiek is kras- en hittebestendig, waardoor het een ideale keuze is voor intensief gebruik in de keuken. De wandopstelling is voorzien van modern gekozen keukenapparatuur, waardoor deze keuken niet alleen stijlvol is, maar ook zeer functioneel. Het kookeiland biedt voldoende werkruimte en opbergruimte, wat ideaal is voor het bereiden van uitgebreide maaltijden voor familie en vrienden.
Om de keuken helemaal af te maken, zijn bijpassende wandplanken toegevoegd. Deze planken bieden extra opbergruimte en geven de keuken een extra decoratieve touch.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Een maatwerk keuken van gestoomd eikenfineer met keramieken werkblad is een tijdloze en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele keuken.

Gerelateerde keukens