Maatwerk keuken van masief notenhout

Een maatwerk keuken met materialen van hoge kwaliteit kan een unieke sfeer creëren in uw huis en tegelijkertijd functioneel en duurzaam zijn. Een combinatie van noten fineer en massief notenhout is een uitstekende keuze voor diegenen die houden van de warme en natuurlijke uitstraling van hout.

Maatwerk keuken door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het noten fineer wordt vaak gebruikt voor de kastfronten van de keuken. Het is een duurzaam materiaal dat een unieke en natuurlijke uitstraling heeft, waardoor de keuken een warme sfeer krijgt. De massief notenhouten afwerking is ideaal voor deuren en laden. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en tegelijkertijd een prachtige uitstraling heeft.

Voor de lade fronten en achterzijde van de keuken wordt gebruik gemaakt van Technical Matt, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Het biedt een strakke afwerking, wat de keuken een moderne uitstraling geeft en zorgt voor een mooi contrast met het noten fineer en massief notenhout.

Het werkblad van massief RVS, warm gewalst, is perfect voor de keuken. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en biedt een hygiënische werkomgeving. Daarnaast heeft het werkblad een opvallende uitstraling, wat bijdraagt aan de esthetiek van de keuken.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Een maatwerk keuken met noten fineer en massief notenhout in combinatie met Technical Matt en massief RVS warm gewalst werkblad is een uitstekende keuze voor diegenen die houden van een warme en natuurlijke sfeer in huis en tegelijkertijd een modern en strak ontwerp willen hebben. Het is een duurzame en functionele keuken die jarenlang mee zal gaan en tegelijkertijd een unieke uitstraling heeft.

Gerelateerde keukens