Liturgisch Centrum Ichthuskerk Den Haag

In Den Haag, in de Ichthuskerk bracht een renovatie een frisse wind in de kerkzaal, waar moderniteit en traditie samensmelten.
Een nieuw liturgisch centrum, vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail, vormt het hart van de Ichthuskerk. 

Maatwerk kerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het liturgisch centrum bestaat uit een katheder, een spreekgedeelte en een doopvont, die samen een harmonieus geheel vormen.
Het gebruik van massief eikenhout met melkglazen panelen en subtiele rvs accenten geeft het centrum een tijdloze en elegante uitstraling. Het massief eikenhout symboliseert de stevigheid en duurzaamheid van de kerk, terwijl de melkglazen panelen zorgen voor een subtiele transparantie. Hierdoor ontstaat er een spel van licht en schaduw, dat de spirituele beleving versterkt. De rvs accenten voegen een eigentijds tintje toe en benadrukken de moderne sfeer van de gerenoveerde kerkzaal.

Daarnaast hebben we ook verlichtingsarmaturen gemaakt die een ware blikvanger zijn. Met een indrukwekkende lengte van 7 meter vullen ze de kerkzaal met een warme en sfeervolle gloed. Deze armaturen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van de vernieuwde ruimte. Ze versterken de architectuur en geven de kerkzaal een eigentijdse uitstraling.

Impressie

Een prachtig project van INHOUT

Het nieuwe meubilair en de verlichtingsarmaturen dragen bij aan de moderne uitstraling van de Ichthuskerk.

Gerelateerde interieurs