Zwevend badkamermeubel

Een zwevend badkamermeubel op maat gemaakt is de perfecte manier om uw badkamer een persoonlijke touch te geven. Een dergelijk meubelstuk biedt niet alleen extra opbergruimte, maar ook een stijlvolle uitstraling. 

Maatwerk badkamermeubel, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het gebruik van gestoomd eikenhout als materiaal geeft het meubelstuk bovendien een warme en natuurlijke uitstraling. Het ontwerp van dit badkamermeubel op maat biedt een ideale combinatie van lades en open vakken voor het opbergen van alle benodigde badkamerartikelen.

Het ontwerp van dit badkamermeubel op maat is gebaseerd op het zwevende concept, waarbij het meubelstuk aan de wand wordt gemonteerd en geen direct contact heeft met de vloer. De zwevende constructie voor extra ruimte onder het meubelstuk, wat kan worden gebruikt voor het plaatsen van een mand met handdoeken of een decoratief element.

Een ander voordeel van het gebruik van gestoomd eikenhout als materiaal voor dit badkamermeubel op maat, is de duurzaamheid. Eikenhout is van nature bestand tegen vocht en kan jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Het gestoomde eikenhout heeft bovendien een donkerdere kleur en een unieke textuur, waardoor het meubelstuk een natuurlijke uitstraling heeft.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Een op maat gemaakt zwevend badkamermeubel is de ideale keuze voor mensen die hun badkamer willen voorzien van extra opbergruimte en een stijlvolle uitstraling. Het ontwerp van het meubelstuk biedt een slimme combinatie van lades en open vakken, terwijl de zwevende constructie zorgt voor extra ruimte onder het meubelstuk.

Het gebruik van gestoomd eikenhout als materiaal biedt niet alleen een natuurlijke en warme uitstraling, maar ook duurzaamheid en vochtbestendigheid. Kortom, dit op maat gemaakte badkamermeubel is niet alleen praktisch en functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl en luxe toe aan elke badkamer.

Gerelateerde Badkamermeubels