Maatwerk wandkasten in woning

Deze wandkast is speciaal ontworpen om een haard heen te gaan en deze tot een integraal onderdeel van de kast te maken. Onze op maat gemaakte wandkast is een ware eyecatcher, waarbij de haard centraal staat als het stralende middelpunt.

Maatwerk wandkast voorzien van haard, gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Door de kast om de haard heen te plaatsen, creëren we een naadloze integratie tussen functionaliteit en esthetiek. De kast vormt niet alleen een prachtig frame rond de haard, maar biedt ook voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen.

Een van de bijzondere kenmerken van deze wandkast is de aandacht voor detail. We hebben ervoor gezorgd dat de kast perfect past bij de kozijnen van de woning door deze op kleur te spuiten. Dit zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling in het interieur, waarbij de kast naadloos opgaat in de omgeving.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Binnen de kast hebben we ook gezorgd voor speciale vakken met speakerdoek. Deze vakken bieden een discrete en elegante oplossing voor het plaatsen van luidsprekers. Dit zorgt voor een strak en opgeruimd design dat de aandacht vestigt op de haard en andere belangrijke elementen in het interieur.

Gerelateerde Kastenwanden