30
januari
2017
INHOUT en Robuusteiken: hout is puur, hout is passie!
Geen reacties

INHOUT en Robuusteiken: hout is puur, hout is passie!

Passie voor hout en voor ambachtelijkheid. Dat is wat Robuusteiken en INHOUT met elkaar gemeen hebben. Het team van Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, bijgebouwen en vakantiehuizen, uit robuust eikenhout. INHOUT is een Meubelmakersbedrijf dat met veel passie meubels en interieurs op maat produceert en ontwerpt. Een mooie match.

Onze klanten zijn mensen met een droom. Kijk op robuusteiken.nl hoe wij van uw woning uw droomverblijf kunnen maken. Een interieur of meubelstukken van INHOUT voelen zich daarin prima thuis. De twee bedrijven werkten al eerder samen. Bij beide bedrijven is maatwerk de standaard.

Ambachtelijk bouwen
Robuusteiken geeft aan het oerdegelijke eiken een geheel eigen uitstraling. Beleef de mogelijkheden met alle beelden op robuusteiken.nl! Eikenhout leeft, brengt sfeer en is duurzaam. Robuusteiken is sterk in constructie en kent alle ins en outs van ambachtelijk bouwen. Met puur hout dat een ziel heeft. INHOUT kan voor zo’n interieur ieder meubel op maat maken, van modern en design tot landelijk en klassiek. De opdrachten van INHOUT variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het repareren van bestaande meubels en restaureren van antiek. Met Robuusteiken en INHOUT haalt u specialisten in huis.

Oog voor licht en warmte
‘Wij laten modern en ambachtelijk samensmelten’, vertelt bouwmeester en eigenaar Peter Kroes. ‘Robuusteiken plaatst dragende gebinten, maar kan ook een bestaande constructie omkleden met eiken. We bouwen hele woningen, maar kunnen ook een bijzondere eikenhouten trap maken met smeedijzeren leuning. De ontwerpen van INHOUT voor meubels en interieur maken het warme, natuurlijke karakter van een woning compleet. Dat hebben we al eerder ervaren. We ontwerpen met oog voor licht en warmte. We maken daarbij vaak gebruik van een speciale kapconstructie waarmee Robuusteiken zich in de markt onderscheidt. Onze gebogen spanten zijn uniek in de wereld en geven een woning karakter. We werken continu op het snijvlak van pure ambachtelijkheid en moderne uitstraling. Hout is puur, hout is passie.’

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.