Laden...

Meubelmaker

In de meubelmakerij van INHOUT gaan vakmanschap en innovatie hand in hand. Wij beschikken over een modern machinepark met o.a. computergestuurde machines, waaronder een CNC-machine. Dit is een moderne en computergestuurde machine die kan zagen, schaven, boren, frezen, afkorten en profileren. Door het gebruik van een CNC machine kunnen wij met ongelofelijke precisie werken. Dit in combinatie met onmisbaar handwerk van ervaren enthousiaste meubelmakers, resulteert in prachtige meubels. Met onze flexibiliteit en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om constant nieuwe oplossingen te vinden en deze toe te passen in ons werk.

INHOUT staat voor vernieuwend, kwalitatief en hoogstaand meubilair. We verwerken de mooiste fineren op mdf en gebruiken uitsluitend topklasse fournituren. Hoogwaardig maatwerk is de specialiteit van INHOUT.

U bent altijd welkom om een kijkje in de werkplaats te nemen. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe het maken van een meubel in zijn werk gaat, van boomstam tot meubel. Alle stappen in het proces worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

INHOUT-werkplaats-lijmtangen

Meubelspuiterij

Door alles in onze eigen spuiterij af te werken kunnen wij kwaliteit verzekeren en zijn de afwerkingsmogelijkheden eindeloos. Meubels in precies de juiste kleur, glans en structuur. In onze spuiterij krijgt alles de finishing touch. Verfsoorten zoals beits worden speciaal gemaakt om het gewenste effect te krijgen. In de spuiterij gebruiken wij watergedragen lakken en beitsen. Omdat wij in staat zijn elke soort afwerking zelf aan te brengen, kunnen wij bestaande technieken en kleuren matchen met bestaand werk.

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.