Keuken van eikenhout

Een maatwerk keuken biedt tal van mogelijkheden om een keuken te creëren die perfect past bij uw wensen en behoeften. Een keuken van eikenfineer en massief eikenhout biedt een warme en natuurlijke uitstraling, wat perfect past in een huiselijke sfeer.

Maatwerk keuken door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

De lange lage opstelling van deze keuken biedt veel werkruimte en is ideaal voor degenen die graag uitgebreid koken. Het werkblad van massief warmgewalst RVS is perfect voor het bereiden van eten en is gemakkelijk schoon te maken. Het werkblad bestaat uit één geheel, wat zorgt voor een naadloze afwerking en een strakke uitstraling.

De hoge kastenwand biedt veel opbergruimte en is voorzien van een hoge koelkast, vriezer, koffiemachine en biedt veel opbergruimte. Hierdoor is alles binnen handbereik en hoeft u niet ver te lopen om uw ingrediënten en keukengerei te pakken.

Het kookeiland is het middelpunt van deze keuken. Hier kunt u heerlijk koken en experimenteren met nieuwe recepten. Het kookeiland is voorzien van een downdraft afzuiger in het werkblad, wat zorgt voor een optimale afzuiging zonder dat er een grote afzuigkap nodig is. Het kookeiland is tevens voorzien van twee ovens, wat ideaal is voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijkertijd.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Een maatwerk keuken van eikenfineer en massief eikenhout met een werkblad van massief warmgewalst RVS is een uitstekende keuze voor diegenen die houden van een warme en natuurlijke uitstraling in huis. De lange lage opstelling met het werkblad uit één geheel van RVS biedt veel werkruimte en is ideaal voor het bereiden van eten. De hoge kastenwand en het kookeiland met downdraft afzuiger en twee ovens maken deze keuken compleet en bieden alles wat u nodig heeft om uitgebreid te koken.

Gerelateerde keukens