Keuken van gestoomd eikenhout

Deze prachtige keuken, op maat gemaakt van gestoomd massief eikenhout en gestoomd eiken fineer, is een waar meesterwerk van vakmanschap en design. Het gebruik van gestoomd eikenhout geeft de keuken een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl het fineer zorgt voor een verfijnde en eigentijdse afwerking.

Keuken op maat, gemaakt van gestoomd eikenhout. Deze keuken is gemaakt door INHOUT.

Uitleg

Een van de opvallende kenmerken van deze keuken zijn de mooie details, zoals de open vakken aan de zijkanten van de keuken. Deze open vakken bieden niet alleen een esthetisch element, maar dienen ook als handige opbergmogelijkheid voor kookboeken, decoratieve items of andere keukenaccessoires. Het geeft de keuken een gevoel van openheid en creëert een gezellige sfeer.

De keuken wordt vergezeld door een bijpassende kastenwand, ontworpen om alle keukenspullen netjes op te bergen. Deze kastenwand biedt voldoende ruimte voor potten, pannen, servies en andere benodigdheden. Bovendien is er speciale ruimte gereserveerd voor een grote koelvries combinatie, zodat je al je verse ingrediënten op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Het werkblad van de keuken is gemaakt van geparelstraald roestvrij staal (RVS), wat een modern en strak element toevoegt aan het geheel. Dit duurzame materiaal is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar biedt ook een hygiënisch oppervlak voor voedselbereiding. Het geparelstraalde effect geeft het RVS een elegante uitstraling, waardoor de keuken een luxueuze en verfijnde ambiance krijgt.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Met de combinatie van gestoomd massief eikenhout, gestoomd eiken fineer, de open vakken, de bijpassende kastenwand en het geparelstraalde RVS-werkblad is deze keuken een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Gerelateerde keukens