Keuken van notenfineer

Deze prachtige maatwerk keuken is gemaakt van notenfineer. Deze keuken is speciaal ontworpen en gemaakt om aan alle keukenbehoeften te voldoen, en daarbij heeft deze keuken een elegante en eigentijdse uitstraling heeft.

Maatwerk keuken door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

De keukenkasten zijn gemaakt van notenfineer, wat zorgt voor een warme en rijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat deze keuken een echte blikvanger is in huis. Het kookeiland is wit gespoten om een contrasterend effect te creëren en om de keuken een moderne uitstraling te geven.

Het werkblad is gemaakt van keramiek, wat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook bijzonder duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het is bestand tegen hitte, krassen en vlekken, waardoor het perfect is voor een keuken waarin veel gekookt wordt.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Ons team van experts heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp en de details om ervoor te zorgen dat deze keuken perfect past bij uw wensen en behoeften. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon een fanatieke thuiskok, deze keuken is gemaakt om aan al uw wensen te voldoen.

Als u op zoek bent naar een maatwerk keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een indrukwekkende uitstraling heeft, neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Gerelateerde keukens