Maatwerk keuken van Technical Matt in binnenstad Groningen

Een maatwerk keuken is de perfecte manier om uw keukenruimte te optimaliseren en een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. Een van de populairste maatwerkoplossingen is een kookeiland met een bargedeelte, samen met een wandopstelling met een spoelgedeelte.

Maatwerk keuken door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het kookeiland biedt een centrale en gezellige plek om te koken en te eten, terwijl het bargedeelte uitnodigt tot ontspannen en socializen met vrienden en familie. De wandopstelling met het spoelgedeelte biedt extra opbergruimte en functionaliteit, terwijl het tegelijkertijd de ruimte stijlvol afmaakt.

Om een ​​moderne en strakke uitstraling te creëren, is het gebruik van materialen van hoge kwaliteit essentieel. Het gebruik van Technical Matt, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal, voor de kastfronten en de afwerking van het kookeiland en bargedeelte, zorgt voor een eigentijdse en industriële uitstraling.

Voor de werkbladen wordt gebruik gemaakt van Marlan, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, hygiëne en veelzijdigheid. Het biedt een naadloze afwerking en kan in elke vorm worden gesneden, waardoor het perfect is voor een maatwerk keuken.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Een maatwerk keuken met een kookeiland en bargedeelte, samen met een wandopstelling met een spoelgedeelte, biedt niet alleen veel functionaliteit en opbergruimte, maar ook een op maat gemaakte en stijlvolle ruimte waar u trots op kunt zijn. Met gebruik van kwalitatieve materialen zoals Technical Matt en Marlan, is uw keuken ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Gerelateerde keukens