Maatwerk keuken van Technical Matt in combinatie met massief eikenhout voor chef-kok

Een maatwerk keuken met een bargedeelte is de perfecte keuze voor de enthousiaste chef-kok die graag zijn of haar kookkunsten wil delen met vrienden en familie. Door het gebruik van kwalitatieve materialen zoals Technical Matt, massief eikenhout en werkbladen van massief warmgewalst RVS, wordt een unieke en duurzame keuken gecreëerd die perfect past bij de stijl en behoeften van de gebruiker.

Maatwerk interieur door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het gebruik van Technical Matt voor de kastfronten en afwerkingen zorgt voor een eigentijdse en industriële uitstraling, terwijl het massief eikenhout de keuken een warme en huiselijke sfeer geeft. Het gebruik van massief warmgewalst RVS voor de werkbladen biedt niet alleen een duurzaam en hygiënisch oppervlak, maar zorgt ook voor een opvallend element in de keuken.

Het bargedeelte biedt de ideale plek om te genieten van een hapje en drankje terwijl de chef-kok de gerechten bereidt. Hier kunnen vrienden en familie de keuken in actie zien en samen genieten van het kookproces. Het zorgt ook voor een naadloze overgang tussen de keuken en het woongedeelte, waardoor de keuken een centraal punt in het huis wordt.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Deze maatwerk keuken is perfect voor de chef-kok die graag voor gezelschap kookt en wil genieten van de gezelligheid tijdens het koken. Door het gebruik van kwalitatieve materialen zoals Technical Matt, massief eikenhout en massief warmgewalst RVS werkbladen, wordt een unieke en duurzame keuken gecreëerd die jarenlang meegaat.

Gerelateerde keukens