Maatwerk keuken van massief gestoomd eiken

Het massief stoomd eiken hout is van hoge kwaliteit en zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in de keuken. Door het gebruik van dit hout in combinatie met het RVS kookeiland, ontstaat er een perfecte balans tussen modern en natuurlijk. 

Keuken op maat, bestaande uit een kastenwand en een kookeiland. Deze keuken is gemaakt door INHOUT.

Uitleg

Bij het ontwerpen van een keuken op maat is het van groot belang om rekening te houden met de wensen van de klant en de beschikbare ruimte. Onze klant wilde graag een keuken met een moderne uitstraling, maar tegelijkertijd ook met een natuurlijke touch. Om aan deze wensen te voldoen, hebben wij gekozen voor massief gestoomd eiken balken in combinatie met een RVS kookeiland. Het kookeiland is maar liefst 5 meter lang en voorzien van aangelaste wangen, wat het geheel een robuuste uitstraling geeft.

Impressie

Een prachtige keuken van INHOUT

Naast het design, is het kookmeubel ook praktisch ingericht. De klant wilde graag genoeg kookruimte en daar hebben wij rekening mee gehouden. Het kookeiland is voorzien van een ingelaste spoelbak, twee inductie-units en een tepanyaki, waardoor de klant gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd kan bereiden. Daarnaast is het kookmeubel voorzien van een downdraft afzuiging, wat ervoor zorgt dat er geen dampen in de keuken blijven hangen.

Gerelateerde keukens