Moderne technieken

Maatwerk

Bij INHOUT combineren we het oude ambacht van meubels maken met moderne technieken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van meubels en interieurs op maat, gebaseerd op de ideeën, wensen of ontwerp van onze klanten. 

Creativiteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel en we hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Maatwerk is onze standaard en bij ons zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. We maken moderne tafels, strakke kasten, op maat gemaakte keukens, badkamer- en slaapkamermeubels en complete interieurs, allemaal in onze eigen werkplaats in Rolde (Drenthe). 

Als familiebedrijf zijn we trots op wat we doen en we zetten ons in om elk project tot in de perfectie af te werken. Ons streven is om meubels te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel. We gebruiken de beste materialen en technieken om onze klanten een meubelstuk te bieden waar ze nog jarenlang van kunnen genieten.

Duurzaamheid

Duurzame onderneming

Bij INHOUT hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het produceren van eerlijke producten. Als vooruitstrevend en betrokken bedrijf nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en streven we naar minimale milieubelasting. We gebruiken gecertificeerde materialen, zorgen voor verantwoord energiegebruik en hergebruiken grondstoffen. Bovendien werken we samen met lokale ondernemers en houden we onze afvalstromen zo klein mogelijk.
Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om Nederlandse producten te maken en zo onze toegevoegde waarde aan de samenleving te laten zien. In onze eigen werkplaats in Rolde (Drenthe) denken we continu na over hoe we het milieu zo min mogelijk kunnen belasten, door o.a. gebruik te maken van een biomassa ketel, ons gebouw optimaal te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.
Duurzaamheid zit in ons DNA en we blijven ons inzetten om bij te dragen aan een betere toekomst.