Audio Meubel

Dit meubelstuk, vervaardigd van hoogwaardig massief notenhout, biedt de perfecte oplossing voor het organiseren van uw audioapparatuur met een vleugje tijdloze schoonheid.

Maatwerk audio meubel door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Het audio meubel is vervaardigd van massief notenhout, een prachtig materiaal dat bekend staat om zijn rijke kleurvariaties en natuurlijke nerfpatronen. Het notenhout voegt warmte en karakter toe aan het meubelstuk en creëert een sfeer van verfijning en luxe in uw interieur.

Het meubel bestaat uit een centraal open vak, omringd door twee kastjes met draaideuren aan de buitenkanten. Het open vak biedt ruimte voor uw audioapparatuur, zoals een versterker of receiver, terwijl de kastjes een ideale opbergruimte bieden voor cd’s, vinylplaten, afstandsbedieningen en andere accessoires.
We hebben een bijpassende houten ombouw voor de speakerbox ontworpen. Deze ombouw vormt een harmonieus geheel met het audio meubel en creëert een gestroomlijnde en geïntegreerde look.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

Het op maat gemaakte audio meubel en de bijpassende houten ombouw zijn meer dan alleen praktische meubelstukken; ze zijn een statement van stijl en vakmanschap.

Gerelateerde Diverse maatwerk meubels