Garderobekast op maat

Deze garderobekast met glazen wand en stalen frame is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw kamer. Deze garderobekast wordt ook wel gezien als een stijlvolle walk-in closet. Een walk-in closet is niet alleen praktisch, maar ook een luxe om te hebben.

Maatwerk garderobekast gemaakt door INHOUT, meubelmakerij in Rolde.

Uitleg

Voor dit project hebben wij een stijlvolle garderobekast mogen ontwerpen en realiseren. De kast wordt ook wel gezien als een walk-in closet, vanwege de ruime opzet en slimme indeling. De kast is voorzien van legplanken en kledingroedes voor hangkleding, zodat al uw kleding netjes georganiseerd kan worden opgeborgen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap is de kast niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Ontdek zelf de voordelen van deze garderobekast en neem contact met ons op voor meer informatie.

Impressie

Een prachtig meubel van INHOUT

De garderobekast met glazen wand en stalen frame is niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle uitstraling toevoegt aan uw kamer. Als walk-in closet biedt deze kast een luxe manier om uw kleding netjes georganiseerd op te bergen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor een prachtige toevoeging aan uw interieur

Gerelateerde Garderobe Kasten