Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Boekenkast op maat

Boekenkast op maat
Wilt u een boekenkast op maat laten maken? Dan bent u bij INHOUT in Rolde aan het juiste adres. Als interieur meubelmaker leveren wij altijd de beste service en staat de wens van de klant voorop. Wij maken meubels en interieurs op maat, waaronder boekenkasten op maat.

INHOUT weet als geen ander hoe we een maatwerk boekenkast kunnen maken die volledig aansluit op uw wensen. Boekenkasten maken is een ambacht dat wij al jaren met passie uitvoeren. Wij werken uitsluitend met vakmensen die de liefde voor dit vak met ons delen. Dat merkt u als u met ons aan tafel zit. Of als wij bij u thuis komen inmeten of uw maatwerk boekenkast komen monteren.


Echt maatwerk

Zolang iets technisch uitvoerbaar is kunnen wij al uw wensen verwerken in uw eigen boekenkast op maat. Wij leveren geen standaardkasten, maar uitsluitend hoogwaardige kasten die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Want niet iedereen heeft dezelfde wensen als het gaat om grootte, indeling, details, afwerking en prijs.


Boekenkast ontwerpen
Een boekenkast op maat laten maken vraagt om de nodige vakkennis en expertise. Een boekenkast op maat laten maken is een perfecte manier om op een praktische wijze uw ruimte in te delen. De stijl en indeling van de boekenkast op maat kunt u zelf bepalen en daarom bent u gegarandeerd van een houten boekenkast die voldoet aan uw wensen.

Wilt u een boekenkast gebruiken om er waardevolle kunst in te zetten, een kamer in verschillende ruimten te verdelen of om een tv in te verwerken, dat is voor ons geen probleem. Gaat uw voorkeur uit naar een brede boekenkast of juist een hoge, smalle boekenkast, van gelijke vakken tot ongelijke vakken in hoogte en breedte, alles is te verwezenlijken. Uiteraard denken wij mee met de ontwerpen van een houten boekenkast op maat.


Houten boekenkast

Heeft u een plan voor een houten boekenkast, boekenwand of grote boekenkast, kom dan bij ons langs om boekenkast ideeën op te doen. In onze showroom kunnen wij verschillende mogelijkheden laten zien en ontwerpen met u doorspreken. Daarnaast kunnen wij u verschillende materialen laten zien.
Bij ons heeft u keuze uit verschillende kwalitatief goede materialen, zoals: mdf dekkend gespoten in een matte of zijdeglans watergedragen lak, HPL, gemelamineerd plaatmaterialen in vele decors en structuren en massief fineer afgewerkt in met lak, beits of olie.


Offerte boekenkast op maat
Wilt u ook een boekenkast op maat laten maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen snel bij u terug om een afspraak met u te maken en uw wensen door te nemen.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.